Toplumları kaosa sürükleyecek proje: Netflix

İlk defa ABD'de ortaya çıkan Netflix, yaptığı özel film ve dizilerle bir anda dünyanın en büyük online sineması haline geldi. Kullanıcılarına özel yaptığı film ve dizilerle bilinen Netflix, aynı zamanda toplumların temeline dinamit döşüyor. Yaptığı eşcinselliği özendirici film ve dizilerle eleştirilerin odağı haline gelen Netflix, en son Brezilya'da yayınladığı dizide Hz İsa'yı eşcinsel olarak göstermişti. Hristiyanlar ve Müslümanlar için kutsal olduğu düşünüldüğünde Netflix, Hz İsa filmi ile 3,5 milyar insanın kutsalına hakaret etmiş ve bunun karşılığında yayınlarına hız vererek devam etmektedir.

Google Haberlere Abone ol
Toplumları kaosa sürükleyecek proje: Netflix

İnternetin ABD'de hemen hemen her eve girmesinin ardından Netflix, "her eve sinema" hedefiyle ortaya çıktı. Kendi dizi ve filmlerini yapan şirket, Amerika'da hedefine ulaşınca dünyaya açılma kararı aldı.

DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERİN PROJESİ: NETFLIX

Ünlü isimlerin gizli reklamlarıyla abone sayısını günden güne artıran ve 2016 yılında Türkiye pazarına giren Netflix, yayınladığı dizi ve filmlerle Türkiye'deki üye sayısını 1.5 milyona çıkarmayı başardı.

Amerikan merkezli proje şirket, Türkiye gibi dünya genelinde yayınladığı yapımlarla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz gün Brezilya'da yayınlanan ve Hz. İsa'yı eşcinsel olarak gösteren Netflix adeta toplumun altına bir dinamit yerleştiriyor. 

ÇİZGİ FİLMLERDE BİLE EŞCİNSELLİK PROPAGANDASI

Tüm dünyada toplumun yapısını değiştirmeyi hedefleyen yapımlara imza atan şirket neredeyse film ve dizilerinin tamamında eşcinsel ilişkiler ve uyuşturucu kullanımına yer veriyor. Dünyada yaklaşık 2 milyar inananı bulunan Hristiyanlık dininin peygamberi ve aynı zamanda Müslümanlar içinde Kur'an-ı Kerim'de adı geçen büyük peygamberlerden biri olan Hz İsa'yı eş cinsel olarak göstermekten çekinmeyen şirketin ileriye dönük projeleri hakkındaki teoriler ürpetmeye yetiyor.

Daha çok yetişkinlere yönelik film ve diziler bulunan online sinem platformunda çocukların izlediği çizgi filmlere de yer alıyor. Ancak bu çizgi filmlerde de zaman zaman eşcinsellik propagandası yapılıyor. Küçük çocukların eşcinsel ilişkilere bakışının normalleşmesini hedefleyen yapımalara imza atan paltforma tepki gösteren bazı aileler üyeliğini iptal etti.

FİLM VE DİZİLERLE UYUŞTURUCUYA ÖZENDİRİYORLAR

Yaptığı tepkili yayınlarla gündeme gelmeye devam eden Netflix, film ve dizilerde uyuşturucu baronlarının lüks ve şatafatlı hayatlarına yer vererek uyuşturucu kullanımına özendirmede büyük rol oynuyor. Uyuşturucu Baronları, Jamaikalı Uyuşturucu Prensi, Avrupa'nın Esrar Kralı, El Chapo, Narcos, Pablo Escobar gibi yapımlarla uyuşturucu tacirlerinin hayatlarını izletti ve kullanıma teşvik etti.

TOPLUMUN TEMELİNE DİNAMİT: NETFLIX'İN EŞCİNSEL FİLMLERİ

Brezilya'da yayınladığı dizide Hz İsa'yı eşcinsel olarak gösteren Netflix'in bir çok yapımında eşcinselliğin özendirildiği belirtiliyor. Platformun Special adlı dizisinde serebral palsi hastalığı olan eşcinsel bir erkeğin hayatı anlatılıyor. Platform tarafından çekilen diğer eşcinselliği özendirici yapımlar ise şöyle: Big Mouth, Duck Butter, Esteros, Kiss Me, Mindhunter 

Yorumlar