Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in çıkış tarihi belli oldu

- Oyun geliştiricisi Ubisoft, macera türündeki oyunun 7 Mart'ta satışa çıkacağını duyurdu

Google Haberlere Abone ol
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in çıkış tarihi belli oldu

ANKARA (AA) - Fransız oyun geliştiricisi Ubisoft, merakla beklenen Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands isimli macera türündeki oyunun 7 Mart'ta satışa sunulacağını açıkladı.

Ubisoft'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, söz konusu oyunun hikayesi Bolivya'da geçiyor.

Oyun, "Hayaletler" olarak bilinen ABD'li bir özel harekat timinin, ülkede etkinliğini artıran Meksikalı "Santa Blanca" isimli uyuşturucu karteline karşı gösterdiği mücadeleyi konu alıyor. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Bolivya'nın dağ, kanyon, orman gibi çeşitli yerlerinde dolaşma imkanı da sunuyor.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için aynı gün satışa sunulacak oyunun ön satış fiyatı 59,99 dolar olarak belirlendi.

Öte yandan, Bolivya hükümeti, oyunun, ülkelerini uyuşturucu kaçakçılarının kontrolündeymiş gibi göstermesini eleştirdi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bolivya İçişleri Bakanı Carlos Romero, Fransa hükümetine memnuniyetsizliklerini bildirdiklerini ve gerekmesi halinde Bolivya'nın yasal yollara başvurabileceğini ifade etti.

Eleştiriler üzerine Ubisoft, oyunun hayal ürününden ibaret olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını belirterek, Bolivya'nın, sahip olduğu doğal güzellik ve zengin kültürü nedeniyle seçildiğine dikkati çekti.

Yorumlar