Tokkal ailesinin katili kim?

Eskişehir'de vahşi bir şekilde katledilen Tokkal ailesinin katilinin kim olduğu ortaya çıktı. Polis tarafından yapılan kısa bir araştırmada katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı, daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Tokkal ailesinin katili kim?

Google Haberlere Abone ol
Tokkal ailesinin katili kim?

Türkiye'de Eskişehir'de işlenen aile katliamını konuşuyor. Anne, baba ve 3 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanarak katledildi. Eskişehir'de geçen hafta evlerinde öldürülen 42 yaşındaki İlkay ve 41 yaşındaki Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk cinayetiyle ilgili olarak yürütülen soruşturmanın ardından detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Tokkal ailesinin katili baba İlkay Tokkal'ın eski iş ortağı olduğu ortaya çıktı. İlkay Tokkal'ın eski iş ortağı 33 yaşındaki M. Şerif Boğa, vahşice gerçekleştirilen cinayetlerin katil zanlısı olarak 3 yakınıyla birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ONA KARDEŞİM DEMİŞTİ

DHA'da yer alan habere göre katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa'nın (33),cinayetin ardından olay yerinde ağlama şovu yaptığı o gün çekilen fotoğraflara da yansıdı.

Mehmet Şerif Boğa tarafından öldürülen Emel Tokkal'ın sosyal medya hesabından onun için yaptığı, "Hep benden küçük kardeşim olsun isterdim biraz geç oldu ama oldu. Gülüşü güzel, kalbi güzel, kendi güzel kardeşim benim" paylaşımı ise yürekleri yaktı.

CİNAYETTEN HABERSİZ DAVRANDI

Eskişehir’de anne, baba ve çocuklarını öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilip tutuklanan eski ortağın, öldürülen Emel Tokkal’ın İzmir’de üniversitede okuyan kızının aileye ulaşamadığından dolayı kendisini aradığı, şüphelinin ise olaydan habersiz gibi yanına çilingir alarak eve gittiği öğrenildi.

Burada çilingirin polisin gelmesi durumunda kapıyı açacağını söylemesi üzerine şüpheli Mehmet Şerif Boğa, Emel Tokkal’ın kızı ile irtibata geçti.

Kızın polisi araması üzerine olay yerine gelen ekiplerin kapıyı açmasının ardından cinayetler ortaya çıktı.

OLAY GÜNÜ POLİS GÖZALTINA ALDI

Yaşanan dehşetin ardından binanın altına indirilen şüpheli Mehmet Şerif Boğa, burada gözyaşlarına hakim olamamış, polis ekipleri tarafından teselli edilmişti.

Ardından ekipler tarafından olay günü gözaltına alınma anı basın mensuplarının kameralarına yansıdı.

Yorumlar