TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:

- "Bayramların özündeki sevgi ve huzurun tüm yüreklerde kök salmasını diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bayramların dostlukları ve kardeşlikleri büyütmek için en güzel vesileler olduğunu belirterek, "Bayramların özündeki sevgi ve huzurun tüm yüreklerde kök salmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Türk iş dünyası adına tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bayramların umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve güzel değerlerin tekrar hakim kılınması için en iyi fırsat olduğunu belirten Rifat Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Bayramların özündeki sevgi ve huzurun tüm yüreklerde kök salmasını diliyorum. Ancak unutmayalım ki bu güzellikleri komşumuzun evinde de huzur varsa yaşayabiliriz. Ne yazık ki başta Ortadoğu olmak üzere pek çok yerde Müslüman kardeşlerimiz zulme uğrayıp, derin acılar yaşamakta. Yine dünyanın pek çok yerinde gözyaşı var. Bir an önce bu insanlık dışı durumlara son verilmeli. Yeryüzünün huzura kavuşması için bütün vicdanlar harekete geçmeli. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına herkesin Mübarek Kurban Bayramı'nı canı gönülden kutluyorum."

Yorumlar