TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir?

TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir?

Google Haberlere Abone ol
TikTok Keşfet Saatleri nelerdir?

TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir? Gençlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir? İşte konu ile ilgili detaylar.

TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir? TikTok ile ilgilenen ve kısa video palaşımı yapanların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bizde sizler için TikTok Keşfet Saatleri hangileri araştırdık.

TikTok kısa video paylaşımı ve canlı yayın yapmaya yarayan ve en çok izlenen sosyal medya mecrasıdır.. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformudur. Bu sebeple çeşitli içeriklerde video editleyen kullanıcılar içeriklerinin keşfete düşmesini fırsat biliyor. Bu sebeple TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir? Sorusu gündemden düşmüyor. 2023 TikTok keşfet saatleri ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

2023 TikTok Keşfet Saatleri nelerdir, neye göre belirlenir?

Video paylaşımlarının yanı sıra kullanıcılarına canlı yayın ve video düzenleme fırsatı tanıyan sosyal medya ağı TikTok 150 ülkede 1 milyar kullanıcıya erişmiştir. En çok inidirlen uygulama unvanını taşıyan TikTok yaklaşık 2.2 milyar kullanıcı tarafından indirilmiştir. 2016 yılının Eylül ayında Çin’de Musical.ly bazında geliştirilen uygulama günümüzün en popüler uygulamalarındandır. TikTok fenomeni olmak çoğu kişinin hayalini süslemektedir. Ancak bunun başarılabilmesi için ürettiğiniz içeriklerin keşfete düşmesi gerekmektedir. Peki keşfet saatleri nelerdir? İşte size keşfete düşme fırsatı sunacak saatler.

Çok çeşitli konularda kısa videolar üretip paylaşılmasına fırsat tanıyan TikTok, fenomenleri ile ünlüdür.Daha çok tık alma ve izlenme isteği kullanıcıları TikTok keşfet saatlerini araştırmaya itmiştir.

2023 TİKTOK KEŞFET SAATLERİ

TikTok keşfete düşmenin en önemli yollarından birisi paylaşım yapılan saatlerdir. İlk bakışta pek önemsiz gibi görünsede daha fazla sayıda kullanıcıya erişme bu yolla mümkündür. Tik Tok kullanıcılarının en aktif olduğu saatlerde yapılan paylaşımların keşfete düşme olasılığı daha yüksektir.

TikTok keşfet saatleri;

Hafta İçi:

Sabah: 09:00 - 10:00
Öğle: 14:00 - 16:00
Akşam: 19:00 - 21:00
Gece: 23:00 - 01:00

Haftasonu:

Cumartesi: 18.30
Pazar: 15.00

Dünyada TikTok keşfet saatleri
Dünyada TikTok keşfet saatleri

 

TİKTOK KEŞFET SAATLERİ NEYE GÖRE BELİRLENİR?

TikTok keşfet saatleri kullanıcıların en yoğun şekilde uygulamayı kullandıkları saate göre belirlenir. Kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterir. Peki TikTok keşfet saatleri neye göre belirlenir ve nasıl öğrenilir. İşte TikTok keşfet saatlerini öğrenmenin adımları:

1- Tiktok ‘Ayarlar’ sekmesini açın
2- İçerik Üreticisi Araçları’na tıklayın
3- Analizler sayfasının sonunda Takipçiler bölümüne gidin
4- Takipçi Aktifliği sayfasına gidin

Bu yolla takipçilerinizin aktif olduğu saatleri öğrenmiş olursunuz.

TİKTOK KEŞFETE DÜŞME NASIL OLUR?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan TikTok’ta keşfete düşme saatleri kullanıcıların en yoğun olduğu zaman demektir. TikTok’un en çok kullanıldığı günler ise tatil günleridir.Keşfet saatleri ise 20.00 - 21.00 saatleri arasıdır. Tüm bu sebepler TikTok keşfet saatlerinin 19:00-20:00 arası olduğunu göstermektedir. TikTok keşfet saatleri kullanıcıların istatistiklerini baz alarak yapılmalıdır.

TİKTOK EN ÇOK HANGİ SAATLERDE KULLANILIYOR?

TikTok fenomenlerinin en önemli dikkat etmeleri gereken husus uygulamanın takipçiler terefından en yoğun hangi saatlerde kullanıldığını öğrenmektir. Bunun adımları:TikTok ‘Ayarlar’ bölümüne gidin

  • ‘İçerik Üreticisi Araçları’nı tıklayın

  • Analizler bölümüne gidin

  • Takipçilere tıklayın

  • Takipçi Aktifliği bölümünü açın

Yorumlar