THY ile Enterprise Holdings arasında anlaşma

- Araç kiralama şirketi Enterprise Holdings ile yapılan anlaşma doğrultusunda THY yolcuları, uçuş sırasında aldıkları kaliteli hizmeti, uçuş sonrası yolculuklarında da sürdürebilecek

Google Haberlere Abone ol
THY ile Enterprise Holdings arasında anlaşma

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY) ile araç kiralama şirketi Enterprise Holdings güç birliği yaptı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY, yurt içi ve yurt dışı uçuş noktalarında "araç kiralama alanında dünyanın en büyük şirketi" Enterprise Holdings ile anlaşma imzaladı.

THY, yolcusuna sunduğu hizmet kalitesinin araç kiralamalarında da devamı için, J.D Power Kiralık Araç Memnuniyeti Anketi’nde son 5 yıldır Enterprise, National ve Alamo markaları ile ilk üç sırayı alan ve 2004'ten itibaren 11 kez müşteri memnuniyeti anketlerinde birinci olan Enterprise Holdings ile güç birliğine gitti.

THY, yolcuları yapılan bu anlaşma ile uçuş sırasında aldıkları kaliteli hizmeti, uçuş sonrası yolculuklarında da devam ettirebilecek.

Anlaşmayla THY yolcuları kurumsal sitesi "www.turkishairlines.com" üzerinden ve mobil uygulamalarından Enterprise, National ve Alamo markaları ile araç kiralayabiliyor. THY online satış kanalları üzerinden araç kiralama yapan yolcular, bin 500’e varan mil kazanma fırsatı yakalayabiliyor.

THY üzerinden araç kiralayan kullanıcılar, kaliteli hizmetin yanında belirli dönemlerde yapılacak özel kampanyalar ile indirimli araç kiralama avantajına sahip olurken, "Miles&Smiles" üyeleri araç kiralamalarında mil kazanımı da elde ediyor.

Sadece THY'nin satış kanalları (internet sitesi, mobil site ve mobil uygulamalar gibi) için geçerli olduğu iş birliğinde ilk etapta sadece internet sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden araç kiralama hizmeti sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Gerek uçuş ağımızın genişliği, gerek yolcumuza sunduğumuz hizmet kalitesiyle öne çıkan bir havayolu olarak yolcumuzun beklentileri doğrultusunda alanında lider konumda bulunan Enterprise ile iş birliği gerçekleştirdik. Bu anlaşmanın iki şirkete de hayırlı olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Enterprise Holdings Avrupa Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mike Nigro ise THY'nin dünya çapındaki araç kiralama ortağı olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Nigro, THY ve Enterprise Holdings'in istisnai bir müşteri deneyimi sunmaları ve gerçek anlamda küresel bir ağa sahip olmalarıyla ünlü olduğuna dikkati çekerek, "Eğlence ve iş amaçlı uçan Türk Hava Yolları yolcularını marka ailemizle ağırlamaktan mutluluk duyuyor ve bunun başarılı bir ortaklığın başlangıcı olduğuna inanıyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Enterprise Holdings, kurduğu küresel ağı aracılığıyla Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental ve Alamo Rent A Car markalarını işletiyor.

Yorumlar