Teybi çalamayan hırsızın yaptıkları 'pes' dedirtti

Tekirdağ'da bir otomobile girerek teybi çalmaya çalışan hırsız vidalı olduğu için teybi çalamadı. Hırsız daha sonra aracın bulunduğu yöne doğru kaldırım üzerinde "İntikam yeni başladı" yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Teybi çalamayan hırsızın yaptıkları 'pes' dedirtti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen olay duyanlara "yok artık" dedirtti. Aracını park eden Gökhan Urtekin, geri geldiğinde aracının bulunduğu yöne doğru kaldırımda "İntikam yeni başladı" yazısını gördü. Aracına zarar verildiğini farkeden Urtekin araç içine baktığında hırsızların teybi sökmeye çalıştığını ancak başarısız olunca böyle bir yola başvurduğunu gördü. 

Malkara'nın Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde park halindeki aracına hırsızlar tarafından zarar verilen Gökhan Urtekin, kimseyle herhangi bir sorunu olmadığını, kimseye kötülüğü dokunmadığını söyledi.

TEYBİ ÇALAMAYINCA ARACA ZARAR VERMİŞ

Aracının yanına gelirken gördükleri karşısında şaşkına döndüğünü aktaran Urtekin, "Arabama baktığımda zarar verilmiş olduğunu fark ettim. Teybi cıvatalı olduğu için zorlamış ama çalamamış. Sanırım çalacak bir şey bulamayınca arabama zarar verip, arabamdaki sprey boya ile 'intikam yeni başladı' diye kaldırıma yazı yazmış olabilir." dedi.

Asgari ücretle çalıştığını ve bugüne kadar kimseye kötülüğü dokunmadığını söyleyen Utekin, "Kimseyle de bir alıp veremediğim yok, kimsenin malına da zarar vermedim. Arabam kapının önünde duruyor. İşe gidip geliyorum. Kime ne zararı dokunmuş hayret ediyorum" ifadelerini kullandı.

"ZARARI KARŞILAMALI"

Yaklaşık 2 bin lira zararının olduğunu ifade eden Urtekin, şüpheli kişinin, bir an önce zararını karşılayıp, özür dilemesi gerektiğini belirtti.

Olayla ilgili polisin incelemeleri sürüyor.

Yorumlar