Teşkilat Zehra ölüyor mu? Deniz Baysal ayrıldı mı?

Teşkilat Zehra karakterinin son bölümde öldüğünü gösteren sahne seyirci tarafından "Teşkilat Zehra ölüyor mu, Deniz Baysal diziden ayrıldı mı" sorularının sorulmasına neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Zehra ölüyor mu? Deniz Baysal ayrıldı mı?

Teşkilat dizisinin Zehra karakteri dizinin son bölümünde ölüyor gibi görünüyor. Final sahnesinde Zehra'nın vurulduğu ve doktorların öldüğünü söylediği görülüyor. Hal böyle olunca da seyirci de doğal olarak "Teşkilat Zehra ölüyor mu? Deniz Baysal ayrıldı mı?" sorularının cevaplarını merak etmeye başladı. Peki, son durum nedir?

TEŞKİLAT ZEHRA ÖLÜYOR MU?

TRT 1'in efsane dizilerinden Teşkilat, FIFA 2022 Dünya Kupası nedeniyle verdiği aranın ardından tekrar hayranlarıyla buluştu.

Heyecanlı bir bölümle ekrana dönen "Teşkilat" dizisinin son bölümünde, eski ekibin son üyelerinden "Zehra" ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşandı.

"Teşkilat"ın eski ekibinin ayrılmasından sonra bir türlü kendine gelemeyen Zehra'nın rolü de karakteri uzun zamandır sallantıda duruyordu. 

Teşkilat Zehra ölüyor mu
Teşkilat Zehra - Deniz Baysal 

 

Gelinen noktada son bölümde Zehra'ya ölüm gösterildi; ancak kesin olarak diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz net değil. Çünkü final sahnesinde Murat Yıldırım'ın canlandırdığı "Ömer" karakteri "Zehra"nın yaşadığını belirterek kalp masajı uygulamaya başlıyor. 

Zehra karakteri dizinin senaryosuna göre, ‘’İşine saygı duyan, ülkesine aşık, küçük kızına aşık ve çok şüpheci birisidir. Şüphesinin peşinden gider, bu da başına neler açar göreceğiz.’’ diyerek anlattı.  

Teşkilat dizisinde "Zehra"nın vurularak kan kaybı yaşadığı sahne şöyleydi: 

DENİZ BAYSAL YURTCU KİMDİR?

Deniz Baysal Yurtçu, 5 Nisan 1991 tarihinde İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü'nden mezundur. İzmir Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda oyunculuğa başlayan Baysal, çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Kameralar karşısına ilk kez Bitmeyen Şarkı dizisi ile geçen Deniz Baysal Yurtçu; Derin Sular, Kaçak Gelinler, Rüzgarın Kalbi, Fazilet Hanım ve Kızları, Söz ve 7. Koğuştaki Mucize gibi yapımlarda rol almıştır.

 

Yorumlar