Teşkilat son 47. Bölüm izle full tek parça

Teşkilat son 47. Bölüm İzle canlı yeni bölüm 29 Mayıs Pazar günü itibariyle TRT 1 ekranlarında yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni sezonun ilk bölümünde bazı sürprizler yaşanan dizide yeni isimler de yer almaya başladı. Mete başkanın ölümü seyirciyi üzüyor.

Teşkilat son 47. Bölüm İzle canlı yeni bölüm Teşkilat son bölüm veya 47. Bölüm 29 Mayıs 2022 Pazar günü itibariyle TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı. 

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın faaliyetlerini ve MİT mensuplarının fedakarlıklarını anlatan teşkilat dikkat çekiyor.

Dizi başrol oyuncusu Serdar'ın dramatik hayat hikayesinin dönüm noktasında yaşananlarla başlıyor.

Teşkilat son bölüm canlı izlemek isteyen yazının en altındaki linki takip edebilir.

Son bölüm full tek parça izlemek isteyenler için ilgili içeriği yükledik.

Teşkilat son bölümde Hakkı Dayı ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu olurken ekip yine zorlu bir imtihan ile karşı karşıya kalmış durumda. 

TEŞKİLAT 46. BÖLÜM İZLE

Teşiklat dizisinin 15 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanan son bölümü birazdan eklenecek...

TEŞKİLAT SON 44. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Teşkilat dizisinin en son geçen hafta yayınlanan 44. Bölümü şöyle: 

TRT 1'de başlayan Teşkilat dizisi, yeni dönemde değişen ve uluslararası operasyonlar yetkisi elde eden MİT'in başarılarını anlatmaya çalışıyor. Dizide kurgusal olarak yer verilen karakterlerden bazılarının gerçek hayatta da Türkiye'ye karşı uluslararası alanda faaliyet yürüttükleri biliniyor. 

Özellikle de Zayed Fadi karakteriyle anlatılmak istenen kişinin gerçekten de Türkiye aleyhinde faaliyetler yürüttüğü biliniyor.

Öte yandan MİT'in artan savunma sanayi teknolojisinin de desteğiyle yürüttüğü başarılı operasyonların gerçek hayatta da her gün basına yansıdığı biliniyor.

Özellikle de Kuzey Irak'ta terör örgütlerine yönelik operasyonlarda başarılı nokta atışları MİT sayesinde gerçekleşiyor.

TEŞKİLAT CANLI İZLE: