Teşkilat Ömer'in annesi kim? Teşkilat Ömer'in annesini kim oynuyor?

Teşkilat dizisinde Ömer'in annesi Efkar Baba'nın eski eşi Sacide karakterini canlandıran oyuncu, daha önce hangi dizilerde veya filmlerde oynadı, biyografisi nedir? (Ebru Nil Aydın Biyografi)

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Ömer'in annesi kim?

Teşkilat Ömer'in annesi Sacide kimdir, karakteri canlandıran oyuncunun gerçek ismi nedir, hangi dizilerde oynadı soruları merakla soruluyor. TRT 1'de bu sezon üçüncüsü yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni başrol oyuncusunun annesi Sacide hanım karakterini diziye yeni dahil olan bir oyuncu canlandırıyor. Peki, Teşkilat Ömer'in anensi Sacide kimdir?

TEŞKİLAT ÖMER'İN ANNESİ KİM?

Teşkilat dizisinin bu sezonki ana karakterlerinden biri olarak Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ömer dahil olmuştu. Ömer'in diziye dahil olmasıyla birlikte çevresini oluşturan bazı karakterler de eklendi. Onlardan biri Ömer'in annesi Sacide oldu.

Teşkilat Sacide kimdir
Teşkilat Sacide kimdir

 

Sacide mahallenin sevilen bir ismi, iki oğlu var. Onlardan biri de Ömer'dir. Aynı zamanda Teşkilat Efkar Baba'nın da eski sevgilisidir. Peki, Sacide'yi kim oyunuyor?

Sacide karakterini Ebru Nil Aydın canlandırıyor. Ebru Nil Aydın kim?

EBRU NİL AYDIN KİMDİR?

Tiyatro oyuncusu ve yönetmeni - sinema ve dizi oyuncusu. Tam adı: Ebru Nil Aydın Aktemur. 7 Ağustos 1965, Ağrı doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Konservatuvar Bölümü (1990) mezunu. Daha öncesinde ise Uludağ Üniversitesi’nde resim eğitimi alan Ebru Nil Aydın, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu (1990-1996) ve 1996’dan itibaren Ankara Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Aktemur ile evlenen Ebru Nil Aydın daha sonra boşanmıştır.

Teşkilat Sacide kimdir?
Teşkilat Sacide kimdir?

 

Ebru Nil Aydın, birçok tiyatro oyunu yanı sıra 2003 yılından itibaren Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Abimm, Bir Bulut Olsam, Lale Devri, Kuzey Güney, Mazi Kalbimde Yaradır, Kolej Günlüğü, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Büyük Buluşma, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Şahane Damat, Cennetein’in Gözyaşları gibi birçok film ve dizide rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Yorumlar