Teşkilat Kemal kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Teşkilat Kemal kimdir, gerçek adı nedir, daha önce hangi dizilerde oynamıştı? Teşkilat dizisinde Kemal karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. İşte Kemal hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat Kemal kimdir, gerçek adı nedir, nereli?

Teşkilat Kemal kimdir, gerçekte adı nedir, Teşkilat Kemal karakterini canlandıran oyuncunun adı nedir, kaç yaşında, nerelidir, daha önce hangi dizilerde oynadı? Kemal karakteri Teşkilat dizisinin önemli isimlerinden birinin eşidir. Peki, Kemal'in kendisi kimdir?

Teşkilat Kemal kimdir?
Teşkilat Kemal kimdir?

 

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat dizisinde Türk Milli İstihbarat Teşkilatının son yıllarda katettiği yolu anlatan, sağlanan başarıları ortaya koyan, dünya istihbarat teşkilatlarıyla  yarışacak hale gelen teşkilatın yapısı hakkında bilgi veriliyor.

Dizinin oyuncuları da birbirinden profesyonel oyuncular arasından seçilmiş durumda. Öyle ki ikinci plandaki oyuncular bile ünlü isimler arasından seçilmiş durumda. 

Dizinin öne çıkan isimlerinden biri de MİT'in kadın kahramanlarından daha doğrusu isimsiz kahramanlarından biri olan Zehra'dır.

Teröristlerinin ve vatan hainlerinin korkulu rüyası olan Zehra'nın her insan gibi doğal olarak bir de çekirdek ailesi var. 

Ancak ailesinin onun yaptığı işten daha doğrusu MİT mensubu oluşundan haberi yok. 

Evli olan Zehra'nın bir çocuğu var; ancak işi nedeniyle eşiyle araları bozuk, boşanmanın eşiğine gelmiş durumdalar.

Teşkilat Kemal kimdir?
Teşkilat Kemal kimdir?

 

Zehra, zorlu görevlere devam ederken hayatının en zor görevine başlamadan önce ailesine  veda etmek zorunda kalıyor.

Görev gereği Zehra'nın bir uçak kazasında ölmüş gibi gösterilmesi gerekiyor.

Zehra bu durumu da haliyle ailesine anlatmadan yola koyulur. Bu durum boşanma aşamasında olduğu eşi ve çocuğunu derinden sarsar. Kocası onun uçak kazasında öldüğünü düşünürken, onunla birlikte kazada öldüğü ileri sürülen bir başka MİT çalışanının eşi ise bu işin peşini bırakmayarak kocasına ulaşır. 

Özel bir şirkette çalışan kocasının adı ise Kemal'dir.

Kemal, ilk başlarda eşinin öldüğüne inanmıştı; ancak mesai arkadaşının eşinin işin peşine düşmesi ve bazı noktaları kaşıması sonrasında Kemal de artık Zehra'nın ölmediğinden şüphelenmeye başlamıştır.

Kemal hala Zehra'nın ölüp ölmediğini araştırmaya devam ederken seyirci de haliyle Kemal'in kim olduğunu merak ediyor. 

Kemal karakterini canlandıran oyuncu Mert Karabulut kimdir? 

Mert Karabulut biyografisi şöyle: 

Teşkilat Kemal karakterini canlandıran Mert Karabulut'u dikkatli seyirci TRT 1'in diğer dizilerinden de hatırlayacaktır. En son Vuslat isimli dizide komiser karakterini canlandırıyordu. Yine son olarak TRT 1 tarafından çekilen 15 Temmuz konulu "Mahrem" belgesellerinde asker rolünde oynamıştı.

Mert Karabulut 25 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da doğdu. 

39 yaşında olan Karabulut Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat fakültesi Matematik bölümünden mezundur.

Mert Karabulut, Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuğa başlasa da son dönemde Payitaht Abdülhamid, Kardeşim İçin, Bir Zamanlar Osmanlı, Çırağan Baskını ve Vuslat gibi dizilerde kendini gösterme fırsatı yakalamıştır.

Mert Karabulut en büyük şansı da Teşkilat dizisinde hayat vereceği Kemal karakteri ile yakalamıştır.

Mert Karabulut oyunculuk eğitimini Ankara Sanat Tiyatrosunda almıştır.


 

Yorumlar