Teşkilat dizisine bomba transfer: Murat Yıldırım geliyor

Teşkilat dizisinde Serdar karakterinin ölmesinden sonra dizinin başrol oyuncusunun kim olacağı merakla bekleniyordu. Dizinin hayranlarını sevindirecek bomba bir haber geldi. Murat Yıldırım Teşkilat dizisine transfer oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat dizisine bomba transfer: Murat Yıldırım

Teşkilat dizisi başrol karakterinin kim tarafından canlandırılacağı sorunsalı çözüldü. Yaptığı siyasi içerikli konuşmalarıyla oyuncu kimliğinin dışına çıkarak tartışmalı hale gelen Serdar karakterini canlandıran oyuncunun yerine milyonların hayranı olduğu Murat Yıldırım geliyor. 

Türkiye'nin Ramo karakteriyle şöhretinin zirvesinde daha iyi tanıdığı Murat Yıldırım en son Aziz dizisinde aynı isimli karakteri canlandırıyordu. Ramo'dan önce Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında da milyonların gönlüne taht kurmuştu. 

Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu. Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu ile birlikte bu sezon dizinin başrolünü paylaşacak. Beğeniyle takip ettiği dizinin kadrosuna dahil olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyleyen Murat Yıldırım, dizinin yeni sezonunda Ömer Atmaca karakterine hayat verecek.

Merak uyandıran hikayesi ve aksiyon sahneleriyle her bölüm izleyicileri etkilemeyi başaran ‘Teşkilat’ın yeni sezonunda adrenalin dozu artacak. Sezon finalinde yaşananların ardından kendi zorlu ve dayanılmaz bir sürecin içinde bulan Zehra’nın neler yapacağı büyük merak konusu oldu.

Ekibe yeni dahil olan Ömer ise, babasının erken yaşta kendilerini terk etmesi ile ailesinin yükünü sırtlamıştır. Zorluklarla geçen yılların ardından azmi ve üstün yeteneği sayesinde Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarılı bir mensubu olmuştur. Kritik bir operasyonun dönüşünde yaşadığı acı olayın etkisiyle sarsılan Ömer, bu olayın sorumlularını ararken kendi hayatıyla ilgili bilmediği gerçeklerle yüzleşecektir. Ömer ekibe dahil olarak en büyük gündem olan ‘terör devleti’ne karşı amansız mücadeleye katılır. Diğer yanda ise Zehra’yla geçmiş hesapları açılacak ve ortalık karışacaktır…

MURAT YILDIRIM KİMDİR

Asıl mesleği Makine Mühendisli olan Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 Konya'da dünyaya gelmiş ve 40 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan yıldırım bu bölümden mezun olduktan sonra üniversite yıllarında uğraştığı tiyatro merakıyla ilgilenmeye devam etmiştir. Okulun tiyatro bölümünde 3 yıl süre ile oyunculuk yapan bunu devam ettiren Yıldırım, ilk tv deneyimini ise 2003 yılında yaşamış ve Ölümsüz Aşk isimli dizide rol alarak bu alana adımını atmıştır. 2004 yılında Bütün Çocuklarım isimli dizide ve 2006 yılında ise Fırtına isimli dizide oynayan Yıldırım, asıl ününü bu diziyle yakaladı.

Asi dizisiyle ünü uluslararası bir boyut kazanan Murat Yıldırım özellikle Ortadoğu'da en sevilen Türk oyuncular arasında yer almaktadır. Oynadığı dizilerle gündeme gelen Yıldırım daha sonra sinema sektörüne de adım atmış ve Altın Portakal ödülüne aday olan Araf isimli dizide rol almıştır. Oynadığı hemen hemen her dizi ve filmle başarısını kanıtlayan Yıldırım, 4 yıl aradan sonra Ramo dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.


 

Yorumlar