Serdar Teşkilat'tan neden ayrıldı?

Serdar Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, bir daha geri dönmeyecek mi, dizinin yeni sezonunda hayranları tarafından en çok sorulan sorulardan biri oldu. Teşkilat dizisinin ilk sezon ekibinin tamamı üçüncü sezonda tasfiye edildi. Sadece Zehra kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Serdar Teşkilat'tan neden ayrıldı?

Teşkilat Serdar karakterinin diziden ayrılmasının yankıları devam ediyor. Serdar diziden neden ayrıldı, öldü mü, diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, Zehra hain mi? Teşkilat bitiyor mu, final mi yapıyor, Teşiklat dizisi ne zaman final veya sezon finali yapacak, önümüzdeki sezon da oynayacak mı soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. 

Üçüncü sezonun ilk bölümlerinde eski ekipten hiçkimse yok. Ekipten sadece Zehra kalmış; ancak o da arkadaşlarının içinde bulunuduğu aracı havaya uçurduğu için psikolojik sorunlar yaşıyor. 

TRT 1'in iki sezon boyunca reyting listelerinin zirvesinden inmeyen Teşkilat dizisi bitiyor mu, biteceği söylentileri nereden çıktı?

Dizinin en son bölümünde önemli karakterlerden biri olan Hakkı Dayı bombalı saldırıda hayatını kaybederek diziden ayrıldı. 

Diğer bazı karakterlerin de öleceği yönündeki söylentiler dizininin biteceğine yoruldu. Peki, gerçek nedir, dizi gerçekten bitiyor mu?

Teşkilat bitiyor mu, final mi yapıyor, ne zaman?
Teşkilat bitiyor mu, final mi yapıyor, ne zaman?

 

SERDAR TEŞKİLAT'TAN NEDEN AYRILDI?

Sezon finali yapan dizilerin klasik bir uygulaması olan, belirsizlik yaşanan oyuncuları öldürüp gelecek sezona ona göre başlama alışkanlığı Teşkilat'ta da aynen devam ediyor.

Birçok dizi, sonraki sezonda çalışmak istemediği veya çalışma konusunda kararsızlık yaşadığı oyuncuları sezon finali öncesinde öldürür veya muammalı bir akıbete uğratır; taki yeni sezonda her şey netleşene kadar. Bu yüzden Teşkilat'ta şimdilik ölen veya sonu belli olmayan oyuncuların durumu da bu. 

Bu durumda Teşkilat'ın ikinci sezonunun sonu için geriye dört bölüm kaldı. Dizinin yeni bölümü 8 Mayıs Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak. Her bölümü heyecan dolu Teşkilat için geri sayım devam edecek.

Bu arada ikinci sezonunun iki önemli oyuncunun ayrılığıyla sona ereceği belirtiliyor. Kısa süre sonra Ceren'i canlandıran Ezgi Eyüboğlu ve Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta'nın ayrıldığı diziye iki oyuncunun daha veda edeceği ortaya çıktı.

TRT 1'in aksiyon dolu dizisi Teşkilat, reytinglerde birinciliği en yakın rakibi Yargı'ya kaptırsa da başarıyla yayınına devam ediyor. Yaz mevsimi yaklaşırken Teşkilat'ın sezon finali yapacağı tarih de belli oldu.

İkinci sezonunda yine izleyiciyi ekrana kitlemeyi başaran Teşkilat son hızla devam ediyor. Bayram tatili nedeniyle yeni bölümü ekrana gelmeyen dizinin sezon finali yapacağı tarih de belli oldu. Buna göre Teşkilat dizisi 29 Mayıs'ta ekrana gelecek 48. bölümle sezon finali yapacak. Dizi önümüzdeki kış üçüncü sezonuyla yayınına devam edecek.

ZEHRA HAİN Mİ, SERDAR ÖLÜYOR MU?

Teşkilat 47. bölüm yani sezon finali bölümünde Zehra, "kafasının karışık olduğunu, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilmediğini" belirterek elindeki bomba pimini çekiyor. 

Çekildiği esnada da Serdar'ın öldüğü izlenimi doğuyor.

Peki, Serdar ölüyor mu?

SERDAR ÖLÜYOR VE DİZİDEN AYRILIYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Yunus Emre Yıldırımer, TRT1 ekranlarının Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ın kadrosuna dahil oluyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat dizisi, yaşananlar ayrılıklarla gündeme geldi. Gürkan Uygun, Ezgi Şenler, Hakan Boyav ve Çağlar Ertuğrul'un ayrıldığı diziye yeni bir isim dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer, yeni sezonda Teşkilat'ta yer almak için imza aşamasına geldi. İki sezon Ankara'da çekilen Teşkilat dizisinin konusu ise 3. sezonunda İstanbul'da geçecek. Yeni sezonda dizinin yönetmen koltuğuna ise Gül Sarılaltın oturacak.

Yıldırımer, ATV'de ekrana gelen son olarak "Adı Sevgi" dizisinde başrol oynamıştı.

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat'ın kadrosuna dahil oldu

BAŞROL OYUNCUSU KADRODAN AYRILDI

Teşkilat dizisinin başrol oyuncu Çağlar Ertuğrul, sezon finalinde kadrodan ayrıldı. Vedayla ilgili sosyal medyada bir paylaşım yapan yapım ekibi, "Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca ' Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat'ın kadrosuna dahil oldu

Twitter'dan bir açıklama yapan Çağlar Ertuğrul ise bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.

Yorumlar