Tesettür abiye modelleri

Tesettürlü kadınlar için bu olay daha da kabus haline gelir. Bu yüzden sizlere tesettür abiye modellerini önereceğimiz bu yazıyı derledik.

Google Haberlere Abone ol
Tesettür abiye modelleri

Bazen özel günlerimizde ne giyeceğimizi bir türlü bilemeyiz. Özellikle kadınlar, gardırobumuzun önünde saatler bile harcayabiliyor. Yalnızca özel günlerde değil, arkadaşlarımızla dışarı çıkarken bile saatlerce ne giyeceğimizi düşünürüz. Tesettürlü kadınlar için bu olay daha da kabus haline gelir. Bu yüzden sizlere tesettür abiye modellerini önereceğimiz bu yazıyı derledik.

Hem dışarı çıkarken, hem özel günlerinizde hatta düğünlerde, nişanlarda bile kendinizden bir parça bulabileceğiniz bu modelleri çok beğeneceğinize eminiz.

Her tesettürlü kadın şıklığını ve zarafetini sadelik içinde göstermeyi ister. Bunlara uygun olarak istediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Özel günlerinde tesettürlü kadınların abartıdan çok sadelik ile göz kamaştırmak istemesi göz ardı edilemeyecek bir durumdur. Pudra tonlar, hafif uçuk sarı bir ton, pastel tonlar veya mavi tonları tesettürlü bir kadının her zaman baş tacı olacaktır. Klasik renklerin dışına çıkarak lacivert, kahve veya siyah tonlarına da geçmiş yaparak hem giyim tarzınızda bir devrim yapmış olursunuz hem de daha doğal ve sade durursunuz. Doğa tonları bu konuda uygun bir seçimdir, daha zarif ve natürel durmak için birebirdir.

Pudra pembesinden bahsedelim. Bu renk tesettürlü bayanlar için oldukça idealdir. Esmer, sarışın veya kumral için hiç fark etmeyen bu renk, her zaman sizleri doğal göstermeye yetecektir. Bazen bu ton ile uygun yapacağınız ufak bir makyaj ile hem yüz hatlarınızı ortaya çıkarabilir hem de çok daha zarif durabilirsiniz.

Yorumlar