Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Open

- İstanbul'da 30 Nisan-6 Mayıs'ta düzenlenecek organizasyonun ana tablo kura çekimi gerçekleştirildi

Google Haberlere Abone ol
Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Open


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nın ana tablo kura çekimi yapıldı.

Koza World of Sports The Club'da gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, turnuva direktörü Yavuz Selek ve milli sporcu Cem İlkel ile Avustralyalı tenisçi Bernard Tomic katıldı.

İstanbul'da 30 Nisan-6 Mayıs'ta dördüncü kez organize edilecek turnuvada ilk 4 seribaşı sporcu Hırvat Marin Cilic, Bosna Hersekli Damir Dzumhur, İtalyan Andreas Seppi ile Sloven Aljaz Bedene ilk turu maç yapmadan geçecek.

Milli sporcu Cem İlkel, ilk turda 5 numaralı seribaşı İtalyan Paolo Lorenzi ile karşılaşacak.

2015'ten bu yana Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) dünya turu takviminde yer alan organizasyona özel davetiyeyle katılan Türk sporcu Marsel İlhan ise açılış turunda Tunuslu Malek Jaziri ile mücadele edecek.

Turnuvada çiftlerde boy gösteren Türk tenisçiler Tuna Altuna ile Anıl Yüksel, ilk turda 1 numaralı seribaşları Ben McLachlan-Nicholas Monroe, Cem İlkel ile Avustralyalı partneri Bernard Tomic ise 3 numaralı seribaşları Ken Skupski-Neal Skupski çiftiyle karşı karşıya gelecek.

Ana tablo müsabakalarının 30 Nisan Pazartesi günü başlayacağı TEB BNP Paribas İstanbul Open, 6 Mayıs Pazar günü yapılacak final maçlarıyla sona erecek.

Yorumlar