Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

- Türk tenisçi Ayla Aksu: "Heyecanla beklediğim turnuvaydı, benim için kötü geçmesi üzücü oldu"

Google Haberlere Abone ol
Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda Fransız rakibi Pauline Parmentier'e 6-2 ve 6-2'lik setlerle yenilerek 1. turda elenen milli tenisçi Ayla Aksu, organizasyonda istediğini alamamanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Garanti Koza Park'ta oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ayla Aksu, rakibiyle daha önce karşılaştığına dikkati çekerek, "Heyecanla beklediğim turnuvaydı, benim için kötü geçmesi üzücü oldu. Organizasyona katılanlar bu sene daha zorlayıcı, elenmemde onun da etkisi olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Sahanın bir bölümünün güneşte, diğer tarafının ise gölgede kaldığına dikkati çeken milli sporcu, şunları söyledi:

"Sahanın yarı güneş yarı gölge olması da beni rahatsız etti. Biraz zorlandım. Topun nereye düşeceği konusunda zorluk çektim. Tutuktum, bitirici son vuruşlarda hata yaptım. Bu sene toprak korttaki ilk maçımdı. Geçen sene toprak kortta oynayarak gelmiştim ve daha başarılı olmuştum. Toprak kortta bu sene ilk maçım olduğu için zorlandım."

Çiftlerde turnuvaya devam edeceğini hatırlatan Ayla Aksu, "Yarın iki numaralı seribaşı rakiplerle oynayacağız. Eninde sonunda seribaşını yenmek gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar