Yeni iPhone'lar hakkında son detaylar

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek iPhone modelleri hakkında bilgi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni iPhone'lar hakkında son detaylar

Ming-Chi Kuo’nun iddiasına göre 2018 yılında satışa sunulacak olan tüm iPhone modellerinde yüz tanıma teknolojisi Face ID kullanılacak.

Apple’ın şu anda üretimle ilgili önemli sorunlar yaşadığını ifade eden Kuo, Apple’ın önümüzdeki yıl bu sorunu aşacağını ve Face ID teknolojisinin önümüzdeki yılki modellerde kilit rol oynayacağını belirtti. Parmak izi teknolojisi Touch ID’nin 2018 yılında kullanılmayacağını söyleyen Kuo, gelecekte satışa sunulacak modellerde Face ID ile birlikte 3D algılama yeteneğine sahip TrueDepth teknolojisinin de dikkat çekeceğini belirtti.

Hatırlanacağı üzere Kuo, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Face ID teknolojisinin iPad modellerinde de yer alabileceğini belirtmişti. 3 Kasım’da başta Amerika olmak üzere dünyanın belli ülkelerinde satışa sunulacak iPhone X’in Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor. Kulağımıza gelen bilgilere göre iPhone X, aralık ayının ortasında satışa sunulacak. 6.000 TL civarında bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkmasını beklediğimiz iPhone X hakkındaki tüm detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Log

Yorumlar