Tesla'dan Türkiye için iş ilanı

Elon Musk’ın Twittter’dan müjdelediği Tesla’nın Türkiye şubesi için iş ilanları yayınlanmaya başladı. Tesla Türkiye bu şekilde resmen faaliyetlerine başlamış oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tesla'dan Türkiye için iş ilanı

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Tesla’nın Türkiye’de şube ve şarj istasyonları açacağını hatta açılışı bizzat kendisini yapacağını attığı tweet ile duyurmuştu. Ülkemizdeki faaliyetlerini hızlandırmaya başlayan Tesla, şimdi de İstanbul’da faaliyet gösterecek servisi için Müdür ilanı verdi.

Bir süredir Türkiye ilgisi olduğu bilinen markanın ülkemizde hatırı sayılır bir kitlesi var. Türkiye'ye genelde Avrupa üzerinden gelen Tesla marka araçların fiyatları ise 100 bin euro civarında seyrediyor. Bugüne kadar Türkiye'de resmi servis olmadığından bakım ve tamir gibi çalışmalar için araçlar yurtdışına gönderiliyordu. Ancak bu durum çok yakın bir tarihte değişecek.

Servis Müdürü aranıyor

Tesla'nın resmi internet sitesinde yer alan ilana göre firma İstanbul'da açacağı ilk resmi servisi için Servis Müdürü arıyor. İngilizce olarak yayınlanan ilanda müdürün iş tanımı ile ilgili detaylı bilgiler yer alıyor ve otomobil sektöründen olması gerekmediğinin altı çiziliyor. Müdürün özellikle ekibe liderlik etmesi beklendiği belirtilen ilanda en az lisans yani üniversite mezunu olma şartı var. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilgisi de aranan şartlar arasında yer alıyor.

Eğer siz de bu asgari şartları sağlıyor ve iş ilanına başvurmak istiyorsanız Tesla'nın internet sitesini kullanabilirsiniz.

Yorumlar