Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri

Telefon devi Samsung tarafından üretilen ve en çok beğenilen telefonlardan olan Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri sıkça araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri

Koreli telefon devi Samsung, Galaxy serisinde başarılı telefon üretmete devam ediyor. Bunların sonuncularından biri Samsung Galaxy S10 Plus oldu. 

Samsung Galaxy S serisinin 10. yaşını yeni çıkardığı modeller ile kutladı. Tasarımda klasik çizgisinden çıkarak marjinal bir değişikliğe imza atan marka, ön kamerayı delik şeklinde kullanıcıların beğenisine sundu. Birçok yeniliğin ön plana çıktığı, özellikle ekrana entegre parmak izi ile nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Galaxy S10, S10 Plus ve S10e, “Infinity-O” yani “Sonsuz-O” Ekran adı verilen yeni tasarımıyla karşılayacak. Geliştirilen yeni ekran tasarımı hassas lazer kesim kullanarak çentikli ekrandan uzaklaşıp ön kamerayı direk olarak ekrana sabitlenmiş durumda. İlerleyen zamanlarda bu teknolojiyi yeni lanse edeceği modellerde de yer vereceğe benziyor.

SAMSUNG GALAXY S10 PLUS BAZI ÖZELLİKLERİ

Ağırlık: 175g
Boyutlar: 157.6 x 74.1 x 7.8mm
İşletim Sistemi: Android 9
Ekran boyutu: 6.4-inç
Çözünürlük: QHD +
CPU: Sekiz Çekirdekli yonga seti
RAM: 8GB / 12GB
Depolama: 128 / 512GB / 1TB
Pil: 4.100mAh
Arka kamera: 16MP + 12MP + 12MP
Ön kamera: 10MP + 8MP
Su geçirmez: IP68
Kulaklık girişi: Evet

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Kamera Çözünürlüğü: 12 MP

Optik Görüntü Sabitleyici: Var

Kamera Özellikleri

Phase Detect Auto-Focus (PDAF)Çift Aralıklı Diyafram (Dual Aperture)Phase Detect Auto-Focus - PDAF (Dual Pixel)Portre Modu (Bokeh)Hareketli Fotoğraf (Motion Photo)Haraketli Panorama (Motion Panorama)Tam Manuel KontrolHızlı OdaklamaYapay Zeka (AI) Nesne AlgılamaYapay Zeka (AI) Sahne AlgılamaPerde Hızı (Shutter Speed) KontrolüOdak TakibiDual Pixel KameraRAW Kayıt YapabilmePanoramaHDROtomatik odaklamaYüz AlgılamaSesli komutSeçimsel OdaklamaElle OdaklamaCoğrafi konum etiketlemeDepth of Field (DOF)Portre Modu (Gerçek Zamanlı)Geniş Açılı (77°)Gülümseme yakalamaZamanlayıcı1.4µm Piksel

Yorumlar