Note 6 gün yüzüne çıktı, İşte Note 6'nın özellikleri ve fiyatı

Dünyaca ünlü telefon markası Samsung'un 7 Ağustos tarihinde yeni telefonu Note 10'u tanıtması beklenirken ilginç bir rakip önce davranıp Note 6 telefonunu tanıttı. Infinix markasının ürettiği telefon özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla da oldukça dikkat çekiyor. Peki, Infinix Note 6 özellikleri nelerdir?

Google Haberlere Abone ol
Note 6 gün yüzüne çıktı, İşte Note 6'nın özellikleri ve fiyatı

Hong Kong merkezli telefon üreticisi Infinix yeni telefonu Note 6'yı tanıttı. Telefonlarını Fransa'da tasarlayan şirket aynı zamanda Kore'ye uzanan bir ağa sahiptir. 

Yeni telefonu Note 6'yı tanıtan Infinix markası özellikleri ve fiyatı ile telefon kullanıcılarının dikkatini üzerine çekmeye çalışıyor. 

INFİNİX NOTE 6 ÖZELLİKLERİ

6.01 inç ekran büyüklüğüne dikkat çeken Note 6 AMOLED ekran kullanıyor. Kore üretimi Samsung telefonlardan görmeye alışık olduğumuz Always On (ekran her zaman açık) desteğini de kullanıcılara sunan Note 6, gücünü MediaTek'e ait Helio P35 işlemciden alıyor. Note 6, 3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci, IMG PowerVR GE8320 GPU’ya sahip.

4 GB RAM ile dikkat çeken Note 6 aynı zamanda 64 GB depolama hafızasına sahip. Öte yandan Note 6'nın farklı bir modeli yok. Telefonun dahili hafızasını yeterli bulmayanlar ise microSD kart desteğinden faydalanarak cihazın toplam hafızasını 128 GB daha arttırabilir. Performans zellikleriyle dikkat çeken Note 6'nın ön yüzdeki kamera 16 MP çözünürlüğünde sahiptir. Öte yandan telefonun arka yüzünde iki üç kamera bulunuyor. Ana kamera 16 MP, geniş açılı kamera 8 MP ve derinlik sensörü 2 MP.

Samsung'un Galaxy Note telefon serilerinde bulunan S-Pen Infinix  Note 6 telefonunda ise yerini X-Pen'e bırakmış. AR yani artırılmış gerçeklik ve yapay zeka teknolojisini arkasına aldığı iddia edilen özel kalem ile birlikte satışa sunulan Note 6'nın görünüşte Samsung markasının Galaxy Note serisinden pek de farkı görünmüyor.

Öte yandan Infinix Note 6, 4000 mAh batarya ile kullanıcısına ulaşıyor. Note 6 USB-C desteğine sahip olmaması da dikkatlerden kaçmıyor. Infinix Note 6'nın fiyatını 200 dolar olarak belirlemiştir. 

Yorumlar