Bu araçtan sadece 9 adet üretilecek

Çinli bir şirketin geliştirdiği 6 ton ağırlığındaki ve 2 milyon dolar gibi fiyatlarından başlayan King isimli araç yalnızca 9 adet üretilecek.

Google Haberlere Abone ol
Bu araçtan sadece 9 adet üretilecek

Ford’un F-550 modeli üzerine kurulan King, lüks otomobil anlayışını değiştirecek gibi görünüyor. Keskin tasarım hatları, 6 tonluk ağırlığı ve 400 beygir güç üretebilen 6.8 litrelik motoruyla maksimum 140 km hız yapabiliyor.

King’in hatları oldukça agresif çizgilere sahip. Aracı dışardan gördüğünüz zaman içindeki kişinin özel birisi olduğunu anlayabilirsiniz. Dışardan bakıldığında arazi aracına benzeyen King’in içinde ise limuzin konforuyla karşılaşıyorsunuz. Özel aydınlatmalar, televizyon, buz dolabı, kahve makinesi gibi lüks araçlarda olması gereken her şey iç tasarımda yer alıyor.

Arazi aracı sağlamlığı ile limuzin konforunu harmanlayan bu aracın fiyatı 2 milyon dolar olarak belirlendi. Araca eklenecek opsiyon ve kişiselleştirmelerle fiyat 3.8 milyon dolara kadar çıkabiliyor. Bu kadar lüks bir araca sahip olmak için paranız olması da yetmiyor çünkü araçtan yalnızca 9 adet üretilecek.

Yorumlar