Bip Web Nasıl Kullanılır, Bip Web Nedir?

BiP Web artık masaüstü bilgisayarlarda da kullanılabilecek. Bip Web yayına başladı. Peki Bip Web Nasıl Kullanılır, Bip Web Nedir?

Google Haberlere Abone ol
Bip Web Nasıl Kullanılır, Bip Web Nedir?

Turkcell BiP Web artık masaüstü bilgisayarlarda da kullanılabilecek. Bip Web yayına başladı. Peki Bip Web Nasıl Kullanılır, Bip Web Nedir?

Turkcell'in yeni hizmeti BiP Web yayın başladı. BiP Web uygulamasıda artık WhatsApp Web gibi masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilecek. 

Turkcell BiP Web nasıl kullanılır?

1. Öncelikli olarak bilgisayarınızdan BiP Web'in hizmet verdiği siteye giriş yapmalısınız. Tarayıcınızı açın ve bu bağlantıdaki adrese girin.
2. Telefonunuzdaki BiP uygulamasından Profil menüsünü açın ve BiP WEB seçeneğine tıklayın.
3. Web sayfasında karşınıza çıkan QR kodu aktif olan telefon kamerasından okutun.
3. Artık doya doya masaüstü üzerinden mesajlaşabilir ve dosya aktarımı yapabilirsiniz.

Uygulamaya son dönemde eklenen başka bir özellikse BiP ile para gönderme olmuştu. Bu özelliği de şu şekilde kullanabiliyorsunuz.

Mesaj penceresinden TL ikonuna tıklayıp kredi kartınızı ya da Paycell Kartınızı tanımlayıp, kart seçimini yapın.Gönderilecek tutarı belirleyip, parayı transfer edin.Eğer alıcıysanız ve Paycell Kartı'nız henüz yoksa, gelen para transfer bilgilendirmesi altındaki butona tıklayarak sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.

Sanal Kart sahipleri, paralarını harcayabilmek için Paycell uygulamasını indirip kart bilgilerine ulaşarak kartlarını VISA altyapısı desteği olan tüm internet alışverişlerinde anında kullanabiliyor. Fiziksel Paycell Kart sahipleri ise anında paralarını yurt içi ya da yurt dışında tüm internet ve mağaza içi alışverişlerinde harcayabiliyor.

Yorumlar