Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Tayyibe Çakar'ın kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla sorulurken Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor soruları da beraberinde geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve

Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ümit Özdağ'ın ırkçılık ve yabancı düşmanlığıyla suçlanan partisinde genç ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken kadın partilinin kim olduğu birçok kişi tarafından merakla soruluyor. Zafer Partisi'nin genelde ırkçılıkla suçlanan ve çoğunluğu erkeklerden oluşan bir kadrosu olduğu tahmin ediliyordu; ancak son dönemlerde partinin vitrin ismi olarak öne çıkanlardan Tayyibe Merve Çakar bütün dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Peki, Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TAYYİBE ÇAKAR KİMDİR?

Tayyibe Merve Çakar, 1994 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Bulgar göçmeni bir ailenin kızıdır. Zafer Partisi'nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday listesinde yer almaktadır. Zafer Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Tayyibe Merve Çakar, Zafer Partisi'nin en genç vekil adaylarındandır. Tayyibe Merve Çakar, Twitter'da @mervecesuu kullanıcı adıyla 7.383 takipçisi bulunmaktadır.

Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Tayyibe Çakar kimdir? Zafer Partili Tayyibe Merve Çakar kim, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

 

Bir gazeteye röportaj veren Tayyibe Merve Çakar kendisini, ''Ben Bulgar Türküyüm. Babamın dedesi Bulgaristan’dan Altınova ilçemizin, Geyikdere Köyü’ne göçmüşler. 1994 Yalova doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Yalova’da tamamladım. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunuyum. Mezuniyetimden sonra özel sektörde çeşitli firmalarda çalıştım, 2 yıldır ortaklı bir şekilde Kafe&Restoran sektöründe kendi işimizi yapıyoruz.'' sözleriyle tanıttı.

Hem sosyal medyanın hem de siyaset gündeminin dikkat çeken isimlerinden biri Tayyibe Merve Çakar oldu. Çakar, Zafer Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapıyordu.

TAYYİBE MERVE ÇAKAR KAÇ YAŞINDA?

Henüz 29 yaşında olan Tayyibe Merve Çakar, Zafer Partisi Yalova Milletvekili Aday Adayı oldu. Milletvekili aday adayı Çakar, 'Kuruluşundan beri ailenin bir parçası olduğum, 8 aydır Yalova Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğüm Zafer Partisi’nden bugün milletvekili aday adaylığına müracatımı yapmış bulunmaktayım.

Bu süreçte benden desteklerini bir an olsun esirgemeyen, aileme, dostlarıma, çok kıymetli Yalovalılara ve partililerimize çok teşekkür ederim. Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği idealiyle, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın izinde Gazi Meclisimizin bir neferi olmak için canla başla çalışacağım. Çıkmış olduğum bu kutlu yolda dualarınıza ve desteğinize talibim. Zafer yakın, meşaleleri yakın' ifadelerini kullandı.

Yorumlar