Tayanç Ayaydın saçı peruk mu? Tayanç Ayaydın hasta mı, saçları protez mi?

Tayanç Ayaydın'ın saçlarının son halini gören hayranları birçok soru işaretini bir anda sormaya başlıyor. Bu sorular genel olarak: Tayanç Ayaydın saçı peruk mu? Tayanç Ayaydın hasta mı, saçları protez mi?

Google Haberlere Abone ol
Tayanç Ayaydın saçı peruk mu? Saçları protez mi?

Tayanç Ayaydın saçı peruk mu veyahut Tayanç Ayaydın hasta mı, saçları protez mi soruları bu aralar magazin dünyasının meraklı insanları başta olmak üzere birçok kişi tarafından merakla soruluyor. Son olarak "Ömer" isimli dizide Doktor Erdal karakteriyel ortaya çıkan Tayanç Ayaydın, ondan önce de "Kardeşlerim" isimli dizide öğretmen rolünde oynamıştı. Ayaydın'ın gençlik yıllarında saçlarının gür ve şekilli olduğunu herkes bilir. Ancak bir dönem saçlarının tamamen döküldüğünü ise pek kimse bilmez. Çünkü o haliyle pek bir film ya da dizide rol almadı. Peki, Tayanç Ayaydın saçı peruk mu? Tayanç Ayaydın hasta mı, saçları protez mi?

TAYANÇ AYAYDIN SAÇI PERUK MU?

Öncelikle en sonda söyleyeceğimizi en başında söyleyelim, sizleri yormadan. Evet saçları peruk. Aslında peruk da değil. Son yılların modası olan protez saç. Protez saç  gerçek saça en yakın saç modeli olsa da hemen belli etmesi nedeniyle tercih edilmesi biraz temkinle karşılanıyor. Peki, Ayaydın'ın saçlarına ne oldu, hasta mı, saçları neden döküldü?

Bu konuyla ilgili olarak ise Ayaydın'ın verdiği bir röportajdaki ilgili kısımlara göz atalım: 

Tayanç Ayaydın saçı peruk mu Saçları protez mi
Tayanç Ayaydın saçı peruk mu Saçları protez mi

 

Ayaydın, bu konu hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, “Bu aralar kimi görsem, ‘Geçmiş olsun, bir şeyiniz mi var?’ diyor. Hastayım sanıyorlar, hatta komşum çok üzülmüştü” dedi.

"Üç sene önce Sally Ghalayini ile evlendim. Evlilikten sonra hayatı daha ciddiye almaya başladım. 50 yaşından sonra evlat edinmeyi planlıyoruz. Hem biraz daha anne-baba olabilmenin derinliğine inelim hem de birinin hayatını kurtarmış olalım istiyoruz. Ödevimizi oradan yerine getirelim derdindeyiz"

"Bizim evde paranın idaresi hanımda. Yoksa idare edilecek para olmaz. Eskiden parasızlık beni çok etkilemezdi, şimdi karım var diye etkiliyor. O yüzden idareyi ona bıraktım. Hanımcıyım, herkese de tavsiye ediyorum"

"Yaş geldi, artık daha dikkat edeyim kiloma dedim. Uzun zamandır vejetaryendim, son 6-7 aydır da veganım. Vegan beslenmeye geçince artık kilo derdim kalmadı. Hayvansal gıdalar kullanmadığım için artık kilomu stabil tutabiliyorum"

Yorumlar