Tavşanlı İHH’dan ‘Zafer Yürüyüşü’

İnsani Yardım Vakfı (İHH)Tavşanlı Arama Kurtarma ve Acil Yardım Ekibi Şube Başkanlığınca Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında "Zafer Yürüyüşü" düzenlendi.26 Ağustos’ta Kocatepe’den başlayan 64 kilometrelik Zafer Yürüyüşünü...

Google Haberlere Abone ol
Tavşanlı İHH’dan ‘Zafer Yürüyüşü’

İnsani Yardım Vakfı (İHH)Tavşanlı Arama Kurtarma ve Acil Yardım Ekibi Şube Başkanlığınca Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında "Zafer Yürüyüşü" düzenlendi.

26 Ağustos’ta Kocatepe’den başlayan 64 kilometrelik Zafer Yürüyüşünü Zafertepe’de tamamladıklarını söyleyen İnsani Yardım Vakfı (İHH)Tavşanlı Arama Kurtarma ve Acil Yardım Ekibi Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu, ”Bizler İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma ve Acil Yardım gönüllüleri ve dostlarımız olarak buradayız çünkü tarihimize karşı sorumluluk hissediyoruz. Ecdadı anlamanın yolu onların izinden gitmekle mümkün olabilir. Bu bağlamda İHH olarak "Zafer Yürüyüşü" projesini gerçekleştirdik. Yol boyunca Şehitliklerimizde tüm şühedanın aziz ruhları için dualar ede ede geldik. İstiklal Harbinin son darbesinin vurulduğu bölgemizde 26 Ağustos’ta Kocatepe’den başlayan 64 kilometrelik yürüyüşümüzü Zafertepe’de tamamladık. Ancak yolumuz burada bitmeyecek, çünkü İstiklal Savaşımız her daim devam edecek. Orta doğudaki gelişmeler dünyayı kaosa sürükleyen terör belası ve en son yaşadığımız 15 Temmuz gerçeği bu mücadelenin sürekliliğini gerekli kılıyor” dedi.

“İHH olarak tüm enerjimizi ve imkanlarımızı Büyük Türkiye için seferber etmeye devam edeceğiz”

İHH olarak tüm enerji ve imkanlarını Büyük Türkiye için seferber etmeye devam edeceklerini belirten Serdaroğlu, ”İHH Arama Kurtarma ekibi olarak doğal afet, kaza veya kayıp olayları dışında da sosyal sorumluluklarımızın olduğunun farkındayız. İşte bu nedenle milli ve manevi günlerde de halkımızın da katıldığı etkinlikler düzenledik. Şehitlerimiz için düzenlediğimiz çeşitli etkinliklere gençlerimizi ve öğrencilerimizi de davet ederek onlara değerlerimize karşı duyarlılık kazandırmayı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı hedefledik. Yine gençlerimize bu etkinliklerle insan ve doğa sevgisi kazandırmayı, bizi 2071 Türkiye’sine ulaştıracak nesillerin inşasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Son olarak ülkemizi bölmek parçalamak isteyen vatan haini ve işbirlikçilerine, Kurtuluş Savaşımızın ‘’Ya İstiklal Ya Ölüm’’ sloganını ekibimiz adına tekrar ederek, ecdadın izinden büyük zaferlere yürümeye hazır olduğumuzu tüm halkımızın bilmesini isteriz. Bu vesile ile "Zafer Yürüyüşü" adını verdiğimiz 30 Ağustos Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.(EFE)

Yorumlar