Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları Şenay Akay ile yaptıkları evlilik sonrasında gündeme geldi. Şenay Akay ile Tarık Soner, yaptıkları evlilik ile magazin dünyasının gündemine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Şenay Akay, Tarık Soner ile dünya evine girdi

Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir, neleridir, kaç yaşındadır soruları bu aralar magazin dünyasında merakla soruluyor. Ünlü manken Şenay Akay ile Tarık Soner'in yaptıkları evlilik magazin dünyasının son günlerde konuştukları konular arasında yer alıyor. Aynı konunun detaylarıyla ilgilenenler ise Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir diye soruyor. 

Manken Şenay Akay, iş insanı Tarık Soner ile dünyaevine girdi. Mutluluğa 'Evet' diyen çiftin nikah töreni Yeniköy'deki bir restoranda gerçekleşti. İkilinin nikah şahitliklerini ise Suat Kaşıbeyaz, Ebru Koçan ve Okay İnan yaptı.

Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir
Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

 

Tarık Soner'in mobilya ve tasarım sektöründe iş yaptığı 50'li yaşlarının başında olduğu belirtiliyor. Soner'in aslen nereli olduğu veya özel hayatıyla ilgili daha fazla detay ise henüz bilinmiyor. Detaylar daha sonra eklenecektir.

ŞENAY AKAY KİMDİR?

Şenay Akay,16 Ağustos 1980, Antalya, Türk oyuncu ve eski model.

Tarık Soner kimdir, ne iş yapıyor, mesleği nedir
Şenay Akay

 

1980 yılında Antalya'da doğan Akay, ses sanatçısı Müşerref Akay'ın yeğenidir. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi'nde tamamlamıştır.

Modelliğe 14 yaşındayken başladı. 2001'de önce Best Model of Turkey, ardından Best Model of the World yarışmalarını birincilikle tamamladı.

2012 yılında 17 yıllık modellik hayatını anlatacağı bir kitap yazacağı medyada geniş yer bulmuştur.

Günümüzde hala pek çok açılış ve defilede modellik yapmaya devam etmektedir.

Akay, 1,5 yıl evli kaldığı Buğra Özçetin'den kendisini aldatması nedeniyle 2006 yılında boşanmıştır.2009 yılında imaj danışmanlığı da yapmıştır.

Yorumlar