Taraftarlardan Zeytin Dalı Harekatı için mevlit

- Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın Kahramanmaraş temsilciliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla mevlit programı düzenlendi - Fenerbahçeli taraftarlar da ultrAslan'a destek verdi

Google Haberlere Abone ol
Taraftarlardan Zeytin Dalı Harekatı için mevlit


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Galatasaray taraftar grubu "ultrAslan"ın Kahramanmaraş temsilciliği tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla mevlit programı düzenlendi.

Taraftarlar, merkez Onikişubat ilçesindeki Hz. Yunus Camisi'nde yatsı namazı öncesi bir araya geldi.

Cami görevlilerince Mevlid-i Şerif okundu. Ardından dualar edildi ve ilahiler seslendirildi. Fenerbahçeli taraftarların da destek verdiği programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

"ultrAslan" Kahramanmaraş Temsilcisi Mustafa Karapınar, yaptığı açıklamada, sosyal faaliyetlerde de büyük roller üstlendiklerini belirterek, "Başta bu vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile onların emanetini korumak için Zeytin Dalı Harekatı'nda ve ülkemizin dört bir yanında şehit düşen güvenlik güçlerimiz için Mevlid-i Şerif okutmak istedik. Bizimle olan başta tribün grupları olmak üzere herkese teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza da şehit ailelerine destek olmak için Mehmetçik Vakfı ve TSK Dayanışma Vakfına bağışta bulunma çağrısı yapıyoruz." diye konuştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı'nın da katıldığı programın ardından programa gelenlere gül suyu, çörek, badem şekeri ve meyve suyu ikram edildi.

Yorumlar