Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı neden hapse girdi, neden kaçmıştı?

Taner Tolga Tarlacı neden cezaevine girdi, öldü mü, neden kaçmıştı? (Survivor Taner intihar mı etti) Survivor Taner Tolga Tarlacı neden Kıbrıs'a kaçtı, neden ceza aldı, neyle suçlanıyor soruları son dönemlerde ünlü isimle ilgili merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Neden hapse girdi?

Taner Tolga Tarlacı öldü mü, neden cezaevine girdi, öldü mü, neden kaçmıştı? (Survivor Taner intihar mı etti) Survivor Taner Tolga Tarlacı neden Kıbrıs'a kaçtı, neden hapis cezası aldı, neyle suçlanıyor, söyledikleri doğru mu?

TV8'de yayınlanan Survivor programına yarışmacı olarak katılan Taner'in yüzerek Kıbrıs'a kaçtığı ileri sürülüyor. 

TANER TOLGA TARLACI ÖLDÜ MÜ, NEDEN CEZAEVİNE GİRDİ?

İddiaya göre hakkında kesinleşmiş hapis cezası olduğu için yüzerek Kıbrıs adasına kaçmayı seçti.

Kendisi tarafından yayınlanan mesajda alaycı bir dille kaçtığı belirtiliyor; ancak gerçekte kaçıp kaçmadığı ise bilinmiyor.

Survivor Taner neden kaçtı?
Survivor Taner neden kaçtı?

 

Survivor yarışmasıyla ünlenen Taner, aldığı 13 yıl hapis cezasının ardından yüzerek Kıbrıs'a kaçtı. Konu hakkında konuşan Taner, "4 günde yüzerek geldim, çok şanslıyım köpek balığı önümden geçti" dedi.

Yıllar önce katıldığı Survivor'da yaptığı hareketlerle adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, hakkında kesinleşmiş 13 yıl hapis cezasının ardından yüzerek Kıbrıs'a kaçtı. Alanya'dan kaçak olarak bindiği yolcu feribotu, Kıbrıs Limanı'na yanaşmak için yavaşladığında, karaya 2 mil yani 3 kilometre kala deniz atlayarak yüzmeye başlayan Taner, yüzerek Kıbrıs'a çıktı. Tarlacı, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından da açıklama yaptı.

Konu hakkında çok sayıda soru ve yorum alan Taner Tolga Tarlacı, "Buradayım beyler! 4 günde yüzerek gelebildim ancak çok şanslı idim köpek balığı önümden geçti fakat ısırmadı çünkü yanımdan geçerken ona 'magale güle' şarkısını söyledim ninni gibi geldi ona ve beni ısırmadı beraber yüzerek geldik köpek balığı ile" dedi.

Gelen son iddialara göre ise Taner Tolga Tarlacı cezaevinde intihar etti. Ancak intihar iddiaları sadece bazı medya kuruluşlarında yer alıyor ve teyitli değildir. 

Yorumlar