"Takım oyununu gözü kapalı oynayabilen bir ekibimiz var"

- Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak: - "Çok yürekli ve iyi mücadele edebilen ve aynı zamanda birbirleri ile ilişkileri çok iyi ve çok sağlıklı bir kadroya sahibim"

Google Haberlere Abone ol
"Takım oyununu gözü kapalı oynayabilen bir ekibimiz var"


AFYONKARAHİSAR (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, takım oyununu gözü kapalı oynayabilen bir ekip olduklarını söyledi.

Yeni sezon öncesi Afyonkarahisar'da kampa giren Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen sezon şampiyon olan 21 yaş altı takımdan 10 sporcunun da bulunduğu 31 kişilik sporcu kafilesi ile kampa başladıklarını, 2 oyuncunun katılımı ile bu sayının 33 olacağını belirtti.


- Transfer yapamıyoruz


Transfer yasaklarının olduğunu hatırlatan Bulak, şunları kaydetti:

"Takım oyununu gözü kapalı oynayabilen bir ekibimiz var. Çok yürekli ve iyi mücadele edebilen ve aynı zamanda birbirleri ile ilişkileri çok iyi ve çok sağlıklı bir kadroya sahibim. Çocuklara bu anlamda teşekkür ediyorum. Başkanımız iyi bir yönetim kurulu oluşturdu. Bizlerle de iletişimleri çok iyi. 1. Lig'de çok güçlü takımlar var. Bu ligin izlenilebilir bir lig olması tabii ki hepimizin arzusu ve isteğidir. Geçen sezon iyi maçlar oynandı. Play-off'a kimin kalacağı belli değildi. En son kalan takım dahil lige çıkabildi. Bu anlamda çok zor bir ligin bizi beklediğini biliyoruz."


- Yeni sezon fikstürü değerlendirmesi


Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 futbol sezonunun fikstürü çekildiğini anımsatan Giray Bulak, şöyle konuştu:

"Lig'e Altınordu karşılaşması ile başlayacağız. Tanıdığımız takım. Geçen sezondan iyi işler yaptılar. Genç oyuncuları olduğunu biliyoruz. Diğer takımları da aşağı yukarı tanıyoruz. Alttan ve Süper Lig'den gelen takımlar var. Transfer sezonu bitene kadar kim oyuncu alacak, kim oyuncu kaybedecek, bu da çok önemli. Biz transfer yapmadığımız için hep takip ediyoruz. Güçlü takımlar var. Biz de o güçlü takımlardan bir tanesiyiz."


Yorumlar