Tahir Darbazoğlu kimdir?

Tahir Darbazoğlu kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, neden gündeme geldi, ne ile suçlanıyor, kim tarafından hedefe kondu? İşte Tahir Darbazoğlu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Tahir Darbazoğlu kimdir?

Tahir Darbazoğlu kimdir, nerelidir soruları daha çok FETÖ üyeleri tarafından başlatılan kara propagandadan sonra gündeme geldi.

FETÖ mensupları son günlerde, iktidarın değişerek kendilerinden yana bir iktidar geleceği hayallerini kurarak 15 Temmuz kahramanlarına hedef almaya başladı.

Tahir Darbazoğlu kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
15 Temmuz karhamanlarından Tahir Darbazoğlu

 

15 Temmuz'da FETÖ mensubu hain darbecileri derdest eden emniyet amirleri ve polisler, şimdilerde örgüt tarafından fişlenerek hedef alınıyor. 

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde örgütün üst düzey isimlerinin sorgularına katılan isimlerden biri de Tahir Darbazoğlu'ydu.

Darbazoğlu, FETÖ üyelerine kötü davranmakla suçlanıyor.

Hatta bazı FETÖ oluşumları, Darbazoğlu'nu darbecilere "işkence" yapmakla itham ediyor. 

Şu anda Altındağ İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak görev yapan Tahir Darbazoğlu, görev yaptığı bir çok il ve ilçede başarılı operasyonlara imza atmasıyla biliniyor.

FETÖ'cu alçakların darbe girişiminde sergilediği tavır ile gönüllerde taht kuran başarılı Emniyet Müdürü Tahir Darbazoğlu'nun adı en son Polatlı'ya atanacağı haberlerle anılmıştı.

FETÖ mensuplarının Avrupa menşeili bazı internet sitelerine verdiği demeçlerde Darbazoğlu'nun adı sık sık geçiyor.

FETÖ üyelerinin iddiasına göre Darbazoğlu, onlara gözaltındayken işkence yapıyordu. 


 

Yorumlar