Survivor neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında?

Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışması neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında yapılıyor? İşte nedeni:

Google Haberlere Abone ol
Survivor neden deniz kenarında değil, neden nehir?

Survivor 2020 Dominik Cumhuriyeti'nde küçük bir sahil kentinde devam ederken son anda bir değişiklik oldu. Değişiklik seyircinin kafasında şu anda Survivor neden deniz kenarında değil, neden nehir kenarında yapılıyor, şeklinde soru işaretleri dolaşıyor. 

Survivor günler öncesinden planlanan bir program çerçevesinde aynı ülkede ancak farklı bir coğrafyada bulunan yerde bazı programları yapmaya karar verdi.

Bu farklı yerlerden birisi aynı ülkede bulunan ünlü bir nehirdir. 

Yarışmacılara daha önce bildirildiğine göre bazı etkinlikler bu nehirde düzenlenecek. 

Acun Ilıcalı, nehir için "Arkadaşlar bir nehir düşünün. Ormanın içinden geçiyor. Ve burada kamp yapıyorsunuz. Yani nehirde timsah yok öbür hayvanlar için bir garantimiz yok. Ama kendinizi koruyabileceğinizden bir şüphemiz yok" şeklinde esprili bir şekilde yarışmacılara haber vermişti. 

Ilıcalı 17 Şubat 2020 tarihinde yaptığı açıklamada, yarışmacıların ilerleyen dönemlerde bir nehir kenarında kamp yapabilecekleri müjdesini vermişti. 

Açıklamının üzerinden geçen yaklaşık iki aylık sürenin sonunda nehir kenarındaki çekimler başlamış oldu.

 18 Nisan 2020 tarihli Survivor 50. bölümde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlık oyununda mücadele edecek.

Takımlar, dokunulmazlık oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için avantaj oyunu oynadılar.

İkişer erkek ve kadın yarışmacıların bayrak yarışı yaptıkları kıyasıya mücadelede avantaj oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

mese Kardeşim, haberin başlığına bakın birde içeriğine bakın. Böyle bişey olur mu.
cemal yılmaz acun ılıcalı ve ekibine şiirler yazdım okumak isterim 05372634676 cemal yılmaz 15 temmuz gazisi % 73 özürlü bana yardımcı olun şiirler boşa yazılmış olmasn gerçi akrabalar deli saçması derler yazdıklarıma ama acun bey ve kibi ni seviyoruz
Gülşen Bu yılki survivor berbat