Survivor Furkan Dede nerede neden yok sorusunun cevabı bulundu

Furkan Dede neden Survivor Ekstrada yok sorusu dün akşam Dede'nin hayranları tarafından çok sık sorular arasında yer aldı. Dede, dün akşam yarışmadan sonra başlayan yorum programında sürpriz bir şekilde yer almadı. Haliyle hayranları Dede'nin Survivor Ekstra'dan neden ayrıldığını sordu?

Google Haberlere Abone ol
Survivor Furkan Dede neden yok?

TV8 ekranlarında her akşam Survivor yarışmasından hemen sonra yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu ve sunucu olarak yer alan Furkan Dede geçen akşam yayınlanan programda yer almadı. Furkan Dede'nin programda yer almaması hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Hayranları uzun süre kendi aralarında "Furkan Dede neden Survivor Ekstrada yok?" diye sordu. Peki, Furkan Dede Survivor Ekstra'dan neden ayrıldı, neden programda yoktu? İşte detaylar:

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2021 yarışmasından sonra her akşam rutin olarak Survivor Ekstra programı yayınlanır. Programda dört yorumcu, yarışmanın son bölümünde yaşananların kritiğini yapıyor, yarışmacıların yaptıklarını değerlendirerek çeşitli yorumlarda bulunuyor. 

Survivor Ekstra yorum programında yer alan yorumculardan birisi de Türkiye'nin, "Var mısın yok musun?" yarışma programından tanımaya başladığı şimdilerde ise TV8'de aynı zamanda "Oynat Bakalım" isimli video eğlence programını sunan Furkan Dede'dir. 

Furkan Dede, renkli kişiliği ve yorumlarıyla programa her akşam renk katıyordu. Genel olarak programın sunuculuğunu da yürüten Dede, yaptığı yorumlar ve tespitleriyle dikkat çekiyordu. 

Ancak programın dün akşam yayınlanan son bölümünde sürpriz bir şekilde Furkan Dede yer almadı. 

Programın seyircileri, program başlar başlamaz Dede'yi görmeyince diğer yorumculardan konuyla alakalı bir yorum beklediler. Ancak yorumcular konu hakkında hiçbir bilgi vermeden direkt yarışmanı son bölümüyle alakalı ve önümüzdeki bölümün tanıtımı hakkında konuşmaya başladı. 

Özetle, yorumcular Furkan Dede'nin neden programda olmadığı hakkında hiçbir bilgi vermedi. Bu nedenle Furkan Dede neden Survivor Ekstra programında yok sorusunun cevabı da şimdilik havada kalmış durumda. 

SORUNUN ARANAN CEVABI BULUNDU

Gelen son bilgilere göre Furkan Dede'nin sağlık sorunları nedeniyle programa ara verdiği; sağlık sebepleri nedeniyle programa çıkamadığı öğrenildi.

Furkan Dede neden Survivor Ekstrada yok?
Furkan Dede programın demirbaşlarından biridir.

 

ACUN ILICALI TARAFINDAN KOVULDU İDDİASI

Furkan Dede'nin Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu ileri sürülmüştü. 

DAHA ÖNCE DE BENZER İDDİALAR ORTAYA ATILMIŞTI

Furkan Dede'nin Twitter hesabından en son paylaşılan mesaj ise manidar bulundu. Mesajın kime verildiği konusunda bir tespit yokken, mesajın programdan ayrılmasıyla alakalı olup olmadığı da bilinmiyor. İşte Dede'nin o mesajı:

Yiğit ölür, şan yürür,
Dalda su, damarda kan yürür.
İnandığın yolda engel tanıma;
İt ürür, kervan yürür.

Furkan Dede en son 19 Mayıs akşamı yayınlana programı modere etmişti. Dede, programın sonunda herkesin Kadir Gecesi'ni tebrik etmiş, niyazlarda bulunmuş, herkesten helallik istemişti. Dede, "Burada program sunuyoruz. Sürçi lisan ettiysek, benim bir hatam olduysa hakkınızı helal edin" demişti. Ancak programa veda edeceği yönünde herhangi bir sinyal vermemişti. 

FURKAN DEDE INSTAGRAM'DAKİ SON PAYLAŞIMI

Furkan Dede'nin İnstagram hesabından en son yaptığı paylaşım da hayranları tarafından merak konusu olmuştu. Dede'nin hesabından yaptığı son paylaşım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu misafir ettikleri bir kare oldu. İşte o kare:

FURKAN DEDE SURVİVOR EKSTRA'YA GERİ DÖNDÜ

Furkan Dede 24 Maıs 2020 tarihinde yayınlanan Survivor Ekstra programında yeniden yer almaya başladı. Dede, neden programa katılmadığına dair açıklama yapmadı.

İşte Survivor Ekstra 19-20 Mayıs 2020 programının tamamı:

Furkan Dede neden Survivor Ekstrada yok?
Furkan Dede Survivor Ekstra'nın son bölümünde yoktu.

 

 

Yorumlar