Survivor Evrim'den Nisa'yı kızdıracak sözler

TV8'in fenomen programlarından Survivor'da yarıştığı süre boyunca tartışmalarıyla gündeme gelen Evrim, kaltıldığı 'Survivor Panorama' programında ilginç açıklamalarda bulundu.

Survivor Evrim'den Nisa'yı kızdıracak sözler - Sayfa 1

Surivivor'a gerek yaşadığı tartışmalar gerek son dönemdeki performansıyla damga vuran Evrim Keklik, çeyrek finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Dün 'Survivor Panorama'ya katılan Evrim, yarışma boyunca yaşadıkları ve özellikle Nisa ile arasında geçenlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Survivor Evrim'den Nisa'yı kızdıracak sözler - Sayfa 2

Survivor'ı, ada yaşantısını çok sevdiğini söyleyen Evrim," Evet, zorlandım aç kalmak beni yordu. İnsanlarla tartıştım. Benim karakterime, fikirlerime uymayan şeyler karşısında susamam. Ben aslında komik bir insanım ama şartlar zorluyor" dedi.

Survivor Evrim'den Nisa'yı kızdıracak sözler - Sayfa 3

Yarışmaya kötü başladığını söyleyen Keklik, "Oyunlarda çok başarılı değildim ama sonradan iyi bir performans gösterdim. Bayağı yükseldim, takımıma katkı sağladım" diye konuştu.

Survivor Evrim'den Nisa'yı kızdıracak sözler - Sayfa 4

'YASİN VE CEMAL CAN'IN YERİ BENDE AYRI' 

Bana yeteri kadar değer vermediler. Cemal Can ve Yasin'in yeri bende ayrı. Tartıştık kavga ettik ama zor zamanlarımda da onlardan güç aldım."