Survivor dün akşam 24 Mayıs kim elendi, kim gitti, dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 24 Mayıs 2022 Salı akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı?Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude eleme potasına düşen isimlerdi. Peki bu isimlerden kim elendi?

Google Haberlere Abone ol
Survivor dün akşam 24 Mayıs kim elendi, kim gitti?

Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 24 Mayıs 2022 Salı akşamı düzenlenen son yarışmada dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8'de yayınlanan ve eskisi kadar cazibesi kalmayan Survivor 2022 All Star mücadelesi devam ederken 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan programın yeni bölümde dördüncü eleme adayı netlik kazandı. Peki, Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 23 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 23 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 23 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı

 

Eleme potasında Berkan, Ayşe ve Hikmet yer alırken haftada dört kez oynanan dokunulmazlık oyununun sonuncusu bu akşam ekrana gedi. 23 Mayıs dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve dördüncü eleme adayı olan isim, kıyasıya rekabetin ardından belli oldu.

Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 23 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Survivor dün akşam kim elendi, kim gitti, 23 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı

 

Survivor 23 Mayıs Pazartesi akşamı dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Kadınlar mücadelesini 8-6'lık skorla Gönüller takımı kazanırken Erkekler mücadelesini 8-6 Gönüllüler kazandı.

Survivor programının 22 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler takımı olmuştu.

Survivor 112. yeni bölümde dördüncü eleme adayı olan isim belli olacak.

İlk eleme adayı Berkan, ikinci eleme adayı Ayşe, Survivor üçüncü eleme adayı Hikmet olurken son eleme adayı ise Sude oldu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor'da elenen isim Salı günü yani 24 Mayıs 2022 günü belli oldu. Peki, kim elendi?

Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümünde ödül oyunu ve eleme heyecanı nefes kesen anlara neden oldu. Kıran kırana mücadelelere sahne olan ödül oyununu gönüllüler kazanırken gecenin sonunda eleme konseyi gerçekleşti. Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude'nin eleme potasında yer aldığı Survivor'da Acun Ilıcalı en az SMS oyunu alarak bu hafta Survivor'dan elenen ismin Sude olduğunu duyurdu. Sude'nin vedası yarışmacıları şaşırtırken, son sözleri ise dikkat çekti.

Öte yandan heyecanlı anlara neden olan ödül oyunu parkurunda da ipi göğüsleyen takım gönüllüler oldu.

Adım adım büyük finale giden Survivor'da bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Heyecanlı ve duygu dolu anların yaşandığı haftanın elemesinde, eleme adayları olan Ayşe, Berkan, Hikmet ve Sude SMS sonuçları açıklandı.

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Sude olduğunu duyurdu. Survivor 2022 olma rüyasına veda eden isim Sude duygusal anlar yaşayarak son kez duygularını dile getirdi.

Eleme potasında Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude yer alırken adaya veda eden isim henüz belli olmadı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star 24 Mayıs 2022 Salı akşamı oynanan ödül oyununu kim kazandı? Ünlüler mi gönüllüler mi?

Serkan ve Hikmet'in sayıları ile gönüllüler takımı erkekler mücadelesine de önde başlayarak avantaj elde etti. Son oyunda Ogeday'ın Anıl'a karşı aldığı sayı sonrası gönüllüler takımı erkekler karşılaşmasını da 8-5 galip bitirdi. Böylece gönüllüler takımı 2-0 ödül oyununun kazananı oldu. Ünlüler takımı ise kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

SURVİVOR YENİ KIRMIZI VE MAVİ TAKIM

ÜNLÜLER

Adem

Sude

Sema

Anıl

Batuhan

Ayşe

GÖNÜLLÜLER

Atakan

Nagihan

Ogeday

Berkan

Hikmet

Evrim

Nisa

Yorumlar