Survivor Ceyhun kaç yaşında, hayat hikayesi herkesi üzdü

Survivor Ceyhun'un anlattığı hikayesi duyanlara duygusal anlar yaşattı. Biricik kızını genç yaşta kanserden kaybeden Ceyhun, süreci anlattığı anlarda herkesi ağlattı. Pek, Survivor Ceyhun kaç yaşında, kimdir, nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Survivor Ceyhun kaç yaşında, hikayesi herkesi üzdü

Survivor 2020 yarışmacılarından Ceyhun, yarışmanın ilk güntü etabında izleyicileri duygusal hayat hikayesiyle ağlattı. Peki, Suvivor Ceyhun kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte Survivor Ceyhun biyografisi ve ilginç hayat hikayesi:

Biricik kızlarını henüz 21 yaşında kansere kurban veren Ceyhun, kızının hastalık sürecini anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da polislik yapan Ceyhun, eşi ve kızıyla mutlu bir hayatları olduğunu, 2012 yılına kadar her şeyin çok güzel olduğunu belirterek, kızları 18 yaşındayken rahatsızlandığını, hastaneye götürdüklerinde ise kara haberi aldıklarını söyledi. Eşi ve kızıyla birlikte mutlu bir hayat yaşadıklarını, her yaz Kıbrıs'a tatile geldiklerini, her fırsatta güzel vakit geçirmeye çalıştıklarını anlatan Ceyhun, bütün bunların bir anda değiştiğini söyledi.

2012 yılında kızının aniden göğsünden şikayetler başladığını, muayene için hastaneye başvurduklarını belirten Ceyhun, hastanede yapılan tetkiklerden sonra kızlarının kemik kanseri olduğunu öğrendiklerini, bütün dünyalarının başlarına yıkıldığını ifade etti. 

Kızlarının tedavi sürecinin yaklaşık 3 yıl sürdüğünü ancak bu sürecin sonunda maalesef kızlarını kaybettiklerini açıkladı.

Kızlarının ölümünden sonra kendisi ve eşi için çok zorlu bir sürecin başladığını ifade eden Ceyhun, eşinin yer yer baygınlıklar yaşadığını söyledi.

Kızının ölmeden önce nişanlandığını, nişanlısının da onu hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Ceyhun'un olayı anlatış tarzı da izleyicilerde büyük bir etki bıraktı. 

Özellikle de kızının tedavi sürecinde güçlü durmaya çalıştığı, diğer hastalara yardım etmek için elinden geleni yaptığı, saçlarını bağışladığı anları anlatması seyirciyi derinden etkiledi.

SURVİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?

Survivor Ceyhun kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir?

İşte Survivor Ceyhun biyografisi:

İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var.

1: 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,

2: 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,

3: 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.

İngiltere'de 2 olimpiyat derecede AJ BELL Triatlon dereceleri var

Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koştu.

2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry'nin Kensington sarayına davet edildi.

2 kere bisiklet turuna çıktı. İlkini Londra'dan Paris’e 24 saatte tamamladı. İkincisini ise Londra'dan Brugge'a 22 saatte tamamladı.

En son koşusunu Kuzey kıbrısta 2019 yılında gerçekleştirdi.

2017 yılında eşiyle birlikte Londra'da Tanyel’s Smile (Tanyel’in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurdu.
Tek kızı olan Tanyel'i 2016 yılında kanser yüzünden kaybetti. KKTC'de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başladı.

Yorumlar