Survivor 23 Haziran kim elendi?

Survivor 3 eleme adayı kim oldu, bu akşam yapılacak konseyde eleme potasında mücadele edecek isimler kimlerdir? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun cevabı 22 Haziran Pazartesi akşamı düzenlenen yarışmanın sonucunda belli oldu. Yarışmadan kim elendi?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 23 Haziran kim elendi?

Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu 22 Haziran Pazartesi akşamı oynandı. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar:

Haftanın son dokunulmazlık oyununu Cemal Can kazandı. 

Cemal Can, dokunulmazlık oyunun kazandıktan sonra kendisiyle birlikte ödülden faydalanmasını istediği isimleri de açıkladı.

Buna göre Cemal Can, yarışmacılardan Yasin, Nisa ve Berkan'ın isimlerini söyledi.

Cemal Can hem konseyde dokunulmaz olacak hem de bir aday daha çıkarma hakkına sahip olacak.

Öte yandan Survivor eleme potasına düşen isimler de belli oldu.

Buna göre bu akşam eleme potasından çıkma mücadelesi verecek isimler şunlar:

Evrim, Nisa ve Sercan eleme adayı oldu.

KİM ELENDİ?

Yarışmanın 23 Haziran Salı günkü etabında eleme adayı üç isim konsey karşısında yapılan son değerlendirmelerle elenen ismi öğrendi.

Acun Ilıcalı Survivor'a veda ederek elenen ismin Evrim olduğunu açıkladı.

Evrim'in adı açıklandıktan sonra derin bir sessizlik oluştu.

Evrim elendikten sonra, "Elendiğim için üzgünüm. Dört ayda çok şey öğrendim. Sonuna kadar gitmek isterdim. Benim meşalem buraya kadardı. Arkadaşların meşalesi sönmesin. Sonuna kadar gitsinler inşallah sakatlanmasınlar. Zor bir yarışmaydı. Ben kendi adıma konuşayım zor bir insanım. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Acun Ilıcalı ise Evrim için, "Senin için şunu söyleyebilirim. Buraya geldikten sonra kendini çok geliştirdin. Survivor'u başarılı bir şekilde tamamladın" dedi.

Detaylar Geliyor...

Detaylar Geliyor...

Yorumlar