Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can oldu

Survivor 2020'nin şampiyonu İstanbul'da Galataport'ta düzenlenen final gecesiyle belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı son bölümde en çok SMS alarak birinci olan isim belli oldu. Açıklanan sonuca göre Cemal Can şampiyon oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can oldu

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasını şampiyonu bu akşam düzenlenen final bölümüyle belli oldu. En fazla SMS oyu alarak Survivor 2020 şampiyonu olan isim Cemal Can oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de dün akşam yapılan İstanbul finali bölümünde Yasin Obuz elenmiş Cemal Can ile Barış büyük finale kalmıştı. 

Büyük finale kalan Barış ve Cemal Can için 14 Temmuz Salı akşamı son bir kez oylama yapıldı. Oylamada iki yarışmacının oy oranı arasında yüzde 5'ten az bir fark bulunuyordu. 

CEMAL CAN KİMDİR?

Survivor Cemal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve mesleği nedir?

Survivor Cemal İzmirli'dir. 

24 yaşındadır. 

İşte Survivor Cemal biyografisi:

Cemal Can Canseven, 24 yaşında, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

BU HAFTA NELER OLDU?

Cemal Can'ın dokunulmazlığı kazandığı Survivor'da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin olmuştu.

Survivor Dominik Finali son gününde yapılan elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Survivor Berkan, yarışmaya veda etti. Böylece Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 7 yaşında futbol oynamaya başlayan Berkan Karabulut, sadece futbolla değil, sporun pek çok dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı.

2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı.

Aradan geçen süre ardından 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. Berkan Karabulut, tescilli bir güzel olan Lale Onuk ile birlikte.

YAKALANAN İKİ TERÖRİSTİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

 

Yorumlar