Supernatural 15. Sezon ne zaman başlıyor?

Supernatural 15 Sezon internet üzerinden full tek parça halinde izlemek mümkün. Detaylarını makalemizde bulabilirsiniz. Amerikan dizilerinin en ünlülerinden yılların dizisi Supernatural 15. Sezon 10 Ekim'de başlıyor. 15. Sezon 1. bölüm fragmanı yayımlandı. Supernatural yeni sezonda da dolu dolu geçicek.

Google Haberlere Abone ol
Supernatural 15. Sezon ne zaman başlıyor?

Supernatural 15. Sezon 1. Bölüm fragmanı yayınlandı ancak bölümün kendisi henüz yayınlanmadı. Supernatural dizisinin bütün sezonlarını BeIN Connect üzerinden izlemeniz mümkün. 

SUPERNATURAL 15. SEZON 1. BÖLÜM FRAGMANI

NOT: Supernatural dizisinin bütün bölümlerini beIN Connect üzerinden izleyebilirsiniz. beIN Connect Digiturk aboneliği üzerinden izlenebilen ücretli bir kanaldır. Kanalın Web, Cep ve Tablet versiyonları da bulunuyor. Tek şifreyle cep telefonunuzdan bile dizi izleyebilirsiniz. Digiturk'ten sadece "Dizi Paketi" alarak birçok diziyi izleme keyifine erişebilirsiniz.

13 Eylül 2005 yılından bu yana bitmek bilmeyen macera dolu Amerikan dizisine hoşgeldiniz. İsminden de anlaşıldığı üzere doğaüstü olayları konu alan bu dizi ilk yıllarında hayalet avcısı çakması olarak işe koyuldu. Fakat yıllar içerisinde kendini epey geliştiren ve akıl almaz kurgusuyla gönüllere taht kuran bir gerilim komedi dizisi halini aldı. 12 Ekim 2018 tarihinde ise 14. sezon izleyicileri ile buluştu. Şimdi size biraz diziden bahsedeyim. İzlemeyenler için dikkat; bu yazı spoiler içerir.

1.Sezon

Küçük yaşta Sam ve Dean'in annesinin açıklanamayan bir biçimde ölmesiyle babalarıyla birlikte doğaüstü güçleri avlamaya başlarlar. Yıllar sonra Sam avcılığı bırakır ve üniversiteye başlar. Dean Sam'in evine gelir ve babalarının ava gittiğini ve dönmediğini söyler. Babalarını bulmak için bir araya gelen kardeşler babalarının günlüğünü kullanarak işin peşine düşerler ilk olarak intikamcı ruh öldürürler. 

Vampir faaliyetlerinin Colorado'da görülmesi üzerine Sam ve Dean'in babası ortaya çıkar ve her şeyi öldürme gücüne sahip olan Colt adlı silahın vampirlerin elinde olduğunu söyler. Silahı ele geçirdiklerinde babaları vampire ateş eder ve mermi vampiri yok eder. 

Sam ve Dean, Bobby Singer'ın evindeki şeytan kapanıyla Meg'i yakalayıp cehenneme gönderirler ve babalarını kurtarırlar ancak şeytanın içine girdiği bir tır sürücüsü arabalarına çarpar ve ağır yaralanırlar.

2.Sezon

Sam, Sarı Gözlü İblis tarafından kaçırılır ve kendisini, diğer özel yetenekli çocuklarla hayalet bir kasabada bulur. İblis’in onları buraya en güçlüyü belirlemek için getirdiklerini öğrenirler. Sam’i savaşmaya teşvik etmek için İblis ona ailesinin ölümünün arkasındaki gerçeği açıklar. Bu sırada Dean ve Bobby’i birleşip savaş çıkmadan önce Sam’i kurtarmaya çalışırlar ama ne yazık ki çok geç kalırlar fakat Dean Sam'i hayata döndürmenin bir yolunu bulur

3.Sezon 

Sezonun başında dışarı çıkan 7 ölümcül günahla savaşan Dean ve Sam bu işi hallettikten sonra daha büyük bir sorunla karşı karşıya kalır.Sam'i hayata döndürebilen Dean şeytana ruhunu satmıştır bu antlaşma sayesinde kardeşini kurtarmıştır şimdi onun başı derttedir. Bu ölümüne savaşın içerisinde, Sam, Dean ve Bobby, Dean'in yaşamını kurtarmak için son bir dakika çabası içinde Lilith ve onun şeytanları baş etmeye çalışırlar.

4.Sezon 

Dean mezarında uyanır onu kurtaran ise Castiel'dir. (hoşgeldin şapşik meleğimiz). Tabiki yapılacak işler vardır sezonun sonunda 66. mührün kırılmasına sadece 1 mühür kalmıştır, Castiel ve Zacariah Dean'i bir odaya hapsederler. Sam Lilith'i öldürmeye çalışmaktadır. Sam Lilith'i öldürmek üzereyken Castiel, Dean'i serbest bırakır, ama Sam Lilith'i öldürmüştür. Bu arada son mührün Lilith'in ölmesi olduğunu öğrenirler. Lucifer artık serbesttir.

5.Sezon

Lucifer artık dünyadadır. Sam ve Dean, Lucifer'ın cehennemden yeryüzüne çıkışına tanık olurlar. Sonrasında kardeşler ve Bobby, Lucifer'ın yükselişiyle doğan sonuçlarla başa çıkmak durumunda kalırlar. Ayrıca, Tanrı'nın sözcüsü olan Chuck'tan sersemletici bir haber alırlar: Castiel, baş melekler tarafından paramparça edilmiştir. Sezonun sonunda Sam Lucifer ile kafese atlamaya kararlıdır.

6.Sezon

Sam bir şekilde kafesten kurtulmuştur. Sezonun sonunda beyninde ki duvar kalkmış ve cehennemi hatırlamaya başlamış psikolojisi bozulan Sam'e Daen ve Bobby yardım edememektedir. Castiel ise cennette ki savaşı durdurmaya kararlıdır. 

7.Sezon

Castiel dünyadaki bazı kötü olayları kendi çapında düzeltmeye çalışır. Dean, Sam ve Bobby onu durdurmaya çalışır. Sezon sonunda Dick Roman'la yapılacak olan karşılaşmaya hazırlanmaktadırlar.

8.Sezon

Dean ve Sam Crowley'in sıkı gözetiminden kaçan Kevin'ı aramaya koyulurlar. Fakat Kevin Sam ve Dean'e Crowley'in ne istediğini söyleyince dananın kuyruğu kopar. Crowley'in Dean ve Sam olarak yaptığı tüm şeyleri geri alınca, Sam ve Dean kendini köşeye sıkışmış halde bulurlar. Ama Kevin'ın yardımıyla Winchester kardeşler şeytan krala karşı son bir oyun oynarlar. Metatron, Castiel'e Naomi ve cennet bürokrasisi ile boy ölçüşmek için bir plan önerir.

9.Sezon 

Sam’in bayılmasının ardından doktor Sam’in iyileşemeyeceğini söyler. Dean bunu duyunca çılgına döner ve çaresizce tüm meleklere dua ederek yardım ister. Bu iyiliğe karşılık olarak Dean yardım eden meleğe borçlu olacaktır. Çok sayıda kızgın melek Dean’i bulup öldürmek istiyordur, ama içlerinden biri, Ezekiel, Dean’e ilk ulaşan olur. Bu sırada Sam hayatı için savaşıyordur ve bazı tanıdık şeytanlarla da yüzleşmesi gerekiyordur. Castiel ise güçleri olmadan hayatta kalmaya çalışmaktadır. Sezonun sonunda Dean İlk Bıçak'ın etkileriyle uğraşırken, Metatron insanlığa karşı hamlesini yapar. Metatron ile mücadeleye giren Sam, Dean ve Castiel, bunun şok edici sonuçlarıyla yüzleşirler.

10.Sezon

Şok edici sonuç Dean artık siyah gözleri olan bir şeytandır ve Crowley ile birlikte şeytanlığın keyfini sürmektedir. Castiel'in ise özü tükenmekte bitap düşmektedir. Dean, Kabil'in Mührü'ne ilişkin şaşırtıcı bir karar verir. Bu karar sadece kendi hayatını değil, aynı zamanda Sam'in hayatını da değiştirecek bir karardır. Bu arada, Crowley ile Rowena yüzleşir ve Castiel iki arada bir derede kalır.

11.Sezon

Sam ve Dean serbest kalan Karanlık ile mücadele etmek zorundadır. Bu arada karanlık Tanrının kız kardeşi olan Amara'dır. Castiel ise, Rowena'nın ona yaptığı büyü ile mücadele ediyordur ve Crowley ile olan düşmanlığı tam anlamıyla geri döner. Tanrı, Amara hakkında direkt olarak Sam ile Dean'i de etkileyecek bir karar verir.

12.Sezon

Anne Winchester cennetten dünyaya döner ve adapte olmakta zorlanır. Lucifer doğmamış çocuğunu korumaya almaya çalışır tabiki buna Dean, Sam ve Castiel izin vermez.

13.Sezon

Lucifer'ın çocuğu doğmuştur. Lucifer diğer evrendedir. Dean ve Sam Jack hakkında ne yapacaklarına karar vermeye çalışır. Sezon sonuna doğru Mary ve Jack yırtıktan diğer evrene geçiş yapar ve oranın sorunlarını çözmeye çalışırlar. Michael'i masumlardan kurtarma çalışan ve yırtıktan geçen Dean Sam Dünyaya masumları yırtıktan geçirirken Lucifer'i geride bırakır.Lucifer Michael ile antlaşma yapar ve sezon sonunda Michael dünyadadır ve Michael Dean'in içine girerek Lucifer'ın hakkından gelir.

14. Sezon

Sezona Micheal, Dean'in bedenini ele geçirmiş şekilde başladık. 14.Sezon 2. bölüm de açıklanamaz şekilde Micheal, Dean'in bedenini terk etti. Vampirlerden yenilmez bir ordu hazırlığı içerisine giren Micheal'ın korkulu ryası ise Kaia'nın çatal mızrağının olduğu ortaya çıktı. Dean bu mızrağı Kaia'dan almaya çalışırken mutasyona uğramış vampirlerle savaşmak mecburiyetinde kaldı. Mızrağı alamadılar.14.Sezon 5. bölmü 9 kasımda yayımlandı. Yaşananlar ise şöyle; Micheal cinleri organize etmiş ve hepsi birer tezgah kurmuşlar. Dean ve Sam ise bu bölüm bu tezgahı ortaya çıkarmış ve cinlerin tezgahını bozmuştur. Bölümün sonuna doğru Sam Dean'e 'mızrağı Kaei den alacağız ve Micheal'ı sonsuz yolculuğa uğurlayacağız' dedi. Heyecanla Micheal'ı bölümleri bekliyoruz.

Supernatural 14.sezon 6.Bölüm; Dean Jack ile avlanmaya çıkar. İlk aşkını öldrüp tekrar dirilten kızla başları derttedir. Çünkü zombi olan sevgilisini hayatta tutabilmek için beslenmesine yardımcı olmaktadır. Dean ve jack zombiyi öldürür fakat kız kaçmayı başarır. Sığınağa geri dönen Dean ve Jack avlanmak üzerine muhabbet ederlerken Jack kan öksürür ve yere yığılır. Bir sonra ki bölm bakalım neler yaşanacak. 

Supernatural 14.sezon 7.Bölüm; Jack ölüm ile burun buruna gelir son çare bir şamandan yardım istenir. Sonuç başarısızlık. Aynı zamanda Nick kendini kaybetmiş bir şekilde insnaları öldürür. En sonunda oturur ve dua eder "Lucifer'dan önce kimdim neydim bilmiyorum. Tuaf bir şekilde insanları öldürmekten zevk alıyorum. Ben Lucifer'ı geri istiyorum. Ne olur Lucifer bedenime geri dön,geri dön,geri dön" der. Boşluğun kırmızı gözler birden açılır. Jack ölür.

Supernatural 14.sezon 8.Bölüm; Jack'in ölümden sonra cennete gider annesini bulur. Nefilim olan Jack'in bir tarafı melek olduğu için ve melekler öldüğü zaman boşlukta sonsun uykuya daldığından. Boşluk Jack'i cennetten almak ve ait olduğu yere götürmek ister. Sam Lilly'den yardım ister Jack'i yeniden diriltme büyüsü ile geri döndürmesini isterler. Lilley'in normalde cehenneme ait olan ruhu bu geri dönşü sağlaması zerine cennete gider. Jack geri döner. Boşluk ise Castiel'ı alabilmek üzerine söz alır ve Jack'i almaktan vazgeçer. Castiel güneşi göreceği gn, boşluğa geri döneceği gündür. Naomi ise Castil'ın bu yaptığından dolayı teşekkür eder ve Micheal'ın yerini söyler.

Supernatural 14.sezon finali heyecanlı bir şekilde bitirdi.

15. Sezon'da final yapacak olan dizinin işte fragmanı;

SUPERNATURAL 15. SEZON FRAGMANI

Dip Not: Ölenlerden, kalanlardan ve geri dönenlerden pek bahsetmedim yeni başlayacak olanlara sürpriz olsun.

Yorumlar