Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, gençlerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Başkan Gençlerle Buluşuyor" programı kapsamında, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, okulun konferans...

Google Haberlere Abone ol
Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, gençlerle buluştu

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Başkan Gençlerle Buluşuyor" programı kapsamında, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, okulun konferans salonunda gerçekleşen söyleşide konuşan Keskin, belediyenin okullarda altyapı, fiziki ve teknik konularda sorumlulukları bulunduğunu söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde olan eğitime güçleri doğrultusunda destek olmaya çalıştıklarını belirten Keskin, İstanbul'da "kültür" denilince akla ilk gelen ilçe olduklarını kaydetti.

Keskin, "Sultanbeyli İstanbul'da en genç nüfusa sahip üç ilçeden biri. Projelerimizin merkezinde hep gençlerimiz var. Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisemiz Sultanbeyli'nin yüz akı okullarından biri. Hem eğitimde hem sporda hem de diğer alanlarda Sultanbeyli'de bizi sevindiren okullarımızın başında geliyor. Ailenizin, hocalarınızın ve dolayısıyla hepimizin sizlerden beklediği büyük başarılar var. Bunu başarmak için çalışmanız gerekiyor, bunu biliyorsunuz. Sadece kendini düşünen, ülkesini ve milletini düşünmeyen bir gençlik istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Keskin, etkinlikte öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Yorumlar