Alparslan'ı kim oynuyor, Sultan Alparslan rolündeki oyuncunun adı nedir?

Sultan Alparslan'ı kim oynayacak veya Alparslan karakterini önümüzdeki sezon kim canlandıracak soruları Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin sezon finaliyle birlikte sorulmaya başlandı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu'dan sonra Alparslan rolünü kim oynayacak

Google Haberlere Abone ol
Alparslan'ı kim oynuyor, Sultan Alparslan rolü?

Sultan Alparslan'ı kim oynayacak veya Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonunda Alparslan karakterini kim canlandıracak. Sultan Alparslan, önümüzdeki sezonda dizinin ana konusunu oluşturacak. Dizi geriye dönük bir şekilde hikaye edilerek devam edecek. Yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte Alparslan rolünde oynayan oyuncudan da ilk görüntü geldi. Böylece, oyuncunun kim olduğu da netleşmiş oldu. İşte Alparslan'ı canlandıran oyuncu:

Caption

 

Melikşah'ın babası Sultan Alparslan'ın dönemi önümüzdeki sezon anlatılacak. Bu nedenle önümüzdeki dönem diziye yeni karakterler dahil olacak.

sultan alparslan kim oynayacak

Barış Arduç

 

Bütün karakterler merak konusu oldu. Ancak en çok merak edilenlerden biri de Sultan Alparslan karakteri oldu. Peki, Sultan Alparslan'ı kim oynayacak?

sultan alparslan kim oynayacak
Yeni sezonun ilk tanıtım karesinden biri sadece gölgeler görünüyor.

 

Sevilen yapımlardan olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna Baruş Arduç dahil oldu. Barış Arduç, dizinin ikinci sezonunda Sultan Alparslan' a hayat verecek.

Dört sezon olarak çekilmesi planlanan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah döneminin anlatıldığı birinci sezon son bulurken önümüzdeki üç sezon Sultan Alparslan dönemi işlenecek. Sultan Alparslan'ı ise Barış Arduç canlandıracak.

Geriye dönük anlatımla devam edecek dizide ilk sezon oyuncuları diziye veda edecek.

'Uyanış: Büyük Selçuklu'nun ilk sezonunda;

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Leyla Feray, İlker Kızmaz, İsmail Ege Şaşmaz, Sezin Akbaşoğulları, Kaan Taşener; Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu ve Erdem Akakçe gibi isimler rol alıyor.

 

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde doğdu. Aslen, Arnavut kökenlidir.

Baba tarafından Ordu Fatsa'lı, anne tarafından Artvin'lidir.

Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. 8 yaşında ailesiyle beraber yurtdışından Türkiye'ye kesin dönüş yapan Arduç, ilkokulu Sakarya ve Gölcük'te bitirdi. 

17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan deprem sebebiyle ailesi ile beraber Bou'ya taşınmak zorunda kaldı.

Ortaokulu ve lise 1. sınıfı Bolu'da okuduktan sonra, lise 2. sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü.

Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'na bağlı olarak Şile 'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı.

Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı.
Ayla Algan, Barış Arduç'un oyunculuk hayatına başlamasına vesile oldu

 

Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı ve profesyonel oyunculuğa adım attı.


 

Yorumlar