Su Ava kimdir? Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi var mı?

Su Ava'ın kim ve nereli olduğu sorusu son dönemlerde merak edilirken, bunaltıcı şehir hayatından kaçarak huzurlu köy hayatına başlayan nadir insanlardan birinin neler yaptığı da yine en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Öte yandan Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi de yine merak edilenlerden

Google Haberlere Abone ol
Su Ava kimdir? Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi

Su Ava kimdir, nerelidir, Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi nasıl, nereden ulaşılabilir soruları bu aralar merakla soruluyor. Sıkıcı ve bunaltıcı şehir hayatından kaçarak dağların sakin ve huzurlu doğasına sığınan isimler kervanına katılan isimlerden biri de Su Ava oldu. 

Hepimiz, okulda, işte, kafede, hayatın devam ettiği herhangi bir mekan veya zamanda mutlaka şu cümleleri duymuşuzdur: Her şeyi bırakıp bir sahil kasabasına yerleşmek istiyorum. Her şeyi satıp bir dağ köyüne yerleşmek istiyorum. Şöyle bir sahil kasabasında yaşamak istiyorum... İşte bu cümleleri milyonlarca insan kuruyor; ancak sadece birkaç kişi hayata geçirebiliyor. Hayata geçirenler ise sadece harekete geçenlerdir. Onlar da muhtemelen hepimizden en çok cesareti olanlardır. Ya da sadece hemen karar verebilenlerdir. İşte Su Ava onlardan biridir.

SU AVA KİMDİR?

Tam Adı Leyla Su Ava olan bu çılgın insan aslında bir üniversitede öğretim görevlisiydi. Ama, milyonlarca insanın düşünüp de yapamadığı hayallerinin peşine düşerek köye yerlemiş. 

İstanbul'da çalıştığı üniversiteyi bırakarak Kazdağları'na yerleşmiş ve doğal tarım ile hayvancılıkla uğraşmaya başlamış. Burada hem çocukların eğitimine katkı sunuyor hem de sokak hayvanlarına bakıcılık da yapıyor. Kazdağları'nın bereketli topraklarında bilgi ve merakını kullanarak lezzetli ürünler ve şifa kaynakları elde etmektedir. Ava'nın hikayesi, Milliyet Tatil dergisi dahil birçok gazeteye konu oldu.

Su Ava kimdir Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi var mı
Su Ava kimdir Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi var mı

 

Su Ava, İstanbul'u terk etme kararını büyükşehir hayatından sıyrılmak isteğiyle almış. Kendi deyimiyle "delilik" olarak nitelendirilen bu kararını cesurca almış ve kararlı adımlarla ilerlemiş. Hayatının zorluklarını kabullenerek, kendi gerçeklerini bulma ve amacına ulaşma yolunda ilerlemekten mutluluk duyuyor.

Ailesi, başta umutlu bir şekilde bu değişime tepki vermemiş ve kısa süreli bir macera olarak değerlendirmiş. Ancak zamanla, ailesi Su Ava'nın kararına daha fazla destek olmaya başlamış, bazen ziyaretlerinde otelde kalmayı tercih etse de ürettikleri ürünlerle ilişkileri düzelmiş. Ancak bazen annesi, yaşanan bazı olaylar nedeniyle Su Ava'yı reddediyor.

İngiltere'de aldığı arıcılık eğitimini Türkiye'de ve dünyada bir şifaya dönüştürmüş. Kazdağları'nın zengin bitki florası ve doğal zenginlikleri, arı ürünlerinin kalitesini artırmaktadır. Ham bal, arı sütü, arı ekmeği gibi ürünlerin sağlık üzerinde birçok olumlu etkisi bulunmaktadır. Ancak, arıların kendi ürünlerine ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, arıları doğal olarak beslemeye ve Doğanın korunması gerektiğine dikkat çekerek, enerji tüketiminden plastik atıklarına, su kullanımından geri dönüşüm eksikliğine kadar birçok konuda insanların sorumluluk alması gerektiğini vurgulamaktadır. Doğanın korunmadığı takdirde bal gibi ürünlerin bile nadir hale gelebileceğini belirtmektedir.

Bahçesinde yetiştirdiği ürünlerle de doğal tarımın güzelliklerini yaşayan Ava, toprağın cömertliğini ve emeklerinin karşılığını görmektedir. Ancak geçen yıl yaşanan bir yangın nedeniyle tüm bahçesi zarar görmüştür. Bu olay, Ava'yı üzmüş olsa da pes etmemiş ve yeniden başlamak için umutla çalışmaya devam etmektedir.

Su Ava'nın ürünlerine nasıl ulaşılabileceği hakkında belirli bir bilgi verilmemiştir. Ancak dergide paylaşılan haberde, Ava'nın ürünlerini doğal ürün pazarlarında veya kendi çiftliğinde satışa sunduğu belirtilmektedir.

Leyla Bakkal ürünleri fiyat listesi herhangi bir yerde bulunmuyor. Ürünleri almak isteyenler bu https://www.instagram.com/bakkalleyla/ instagram hesabı üzerinden alışveriş yapabiliyor. 

Yorumlar

Ahmet Hamdi BAYRAKTAROĞLU Su hanım merhaba. Bayraktaroğlu ailesi olarak yeniden sizi selamlıyoruz. Birkaç yıl önce -pandemi öncesi- alış veriş yaptık ve memnun kaldık. Sizden aldığımız yerli, kavrulmamış susamdan yapılmış tahinin tadını unutamıyoruz. Tekrar sipariş verme ya da ayni üründen bulabilme şansımız var mı? Saygılarımızla.
Ayse Schneider Sizi bugün tesadüfen Youtube tanidim, hayran ildum, tebrikler ,sevgiler, basarilar... yurt dışına ürün yolluyorsaniz cok sevinir ve hemen ısmarlarım. Selam ve sevgilerle Münih'ten ayse