Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?

Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl, Türkiye ve dünya genelinde bir furya halini alan diziyi izleyenler tarafından merakla soruluyor. İşte Squid Game Şekeri tarifi:

Google Haberlere Abone ol
Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?

Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl, malzemeleri nelerdir soruları bu aralar popüler sorular arasında yer alıyor. Netflix’in son dönemlerde en popüler dizilerinden olan Squid Game, ilgi çekici konusu ve başarılı oyuncularından sonra şimdi de şeker kurabiyesiyle gündemdeki yerini koruyor. Squid Game' deki ölümcül zorluklardan biri olarak gösterilen Squid Game şekeri, kısa sürede herkes tarafından merak edilen bir tarif haline geldi. Peki Squid Game şekeri nasıl yapılır, amacı nedir? 

Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?
Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?

 

Ocakta
4 - 6 Kişilik
30 dk

Yapımı için malzemeler

2 yemek kaşığı toz şeker

1 çay kaşı ucu ile karbonat

SQUİD GAME ŞEKERİ TARİFİ NASIL YAPILIR?

Öncelikle şekeri hazırlamak için geniş bir tavanın içine şekeri alın ve kısık ateşte eritin.

Şekerin renginin kararmaması bu aşamada çok önemlidir.

Şeker eridikten sonra üzerine karbonatı ekleyin ve köpürmesi bitinceye kadar karıştırmaya devam edin.

Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?
Squid Game Şekeri nasıl yapılır, tarifi nasıl?

 

Hazır olan şekerlemeyi yağlı kağıdın üzerine döküp kurabiye kalıpları ile şekil verin. Soğuyan şekerleri kalıplardan Squid Game dizisindeki gibi kürdan veya iğne ile kırmadan çıkarın.

İşte Squid Game şekeriniz hazır. Afiyet olsun…

SQUİD GAME KONUSU NEDİR?

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder. Kazananın ödüle kavuşacağı Squid Game’de çocuklar için ölüm tehlikesi söz konusudur.

Günlük hayattaki ağır yaşam koşulları nedeniyle ödülü kabul ederek oyuna başlayan çocuklar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır. Hayatta kalan oyuncular, bir sonraki etapta macera dolu anlar yaşar.

SQUİD GAME ŞEKERİ NEDİR?

Dizideki Squid Game oyununun zorluklarından biri de nakit sıkıntısı çeken yarışmacıların, tüm parçayı kırmadan dalgona adı verilen kırılgan bir şekere yıldız, üçgen, kare ve şemsiye sembolleri kazımasıdır. Yapımı sonunda bir sanat eserine dönüşen Squid Game şekerini siz de evinizde deneyerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.


 

Yorumlar