Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası, Portekiz'de yapılacak

- Sagres açıklarında 6-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek şampiyonada, 30 ülkeden 150 sporcu mücadele edecek

Google Haberlere Abone ol
Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası, Portekiz'de yapılacak


ANKARA (AA) - 31. Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) Zıpkınla Balık Avı Dünya Şampiyonası, Portekiz'de gerçekleştirilecek.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sagres açıklarında 6-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada, 30 ülkeden 150 sporcu mücadele edecek ve yarışmalarda 95 bot kullanılacak.

Federasyon başkanı Şahin Özen'in başında yer aldığı milli takım kafilesinde, antrenörler Aris Moukas ile Sedat Osmanoğlu'nun yanı sıra, sporcular Fırat Yağcı, Ahmet Tekin, Semih İnce ve Selim Konya bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özen, şampiyona öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, şu ifadelerini kullandı:

"Motivasyonumuz son derece iyi. Sagres'te en iyi puanları getirecek, en fazla miktarda balığı bulmak için elimizden geleni yapacağız. Önceki yıllardaki dünya şampiyonluklarında istediğimiz dereceleri elde edemedik. Bu yıl telafi etmeye çalışacağız. Sualtı hokeyindeki dünya ikinciliğimiz ve paletli yüzmede kazandığımız Avrupa şampiyonlukları başarılarımızı, Portekiz'de yine madalya kürsüsüne çıkarak devam ettirmek istiyoruz. Sporcularımıza bol şans ve başarılar diliyorum."

Yorumlar