Yüzme: Bedensel Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası

- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yaptığı şampiyonaya 7 kentten katılan yaklaşık 100 sporcu, dereceye girmek için kulaç attı

Google Haberlere Abone ol
Yüzme: Bedensel Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Şampiyonası


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Bedensel Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Açık Yüzme Havuzu'nda düzenlenen şampiyonaya Kahramanmaraş'ın yanı sıra Adana, Konya, Gaziantep, Ordu, Giresun ve Sakarya'dan yaklaşık 100 bedensel engelli sporcu katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, açılış töreninde yaptığı konuşmada, engelleri ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden gayret ettiklerini söyledi.

Yüreğinde sevgi olmayanların, yüreğinde engel taşıyanların başarılı olamayacağını ve bu engellerin de tedavi edilemeyeceğini belirten Erkoç, "Sizlerin gösterdiği başarı ve gayretler, umutsuzluğa kapılmış birçok insanımıza umut oluyor. Onun için hep birlikte bu kardeşlerimizi, çocuklarımızı el birliğiyle dünyanın sahnesine çıkaracağız. Engelsiz bir Kahramanmaraş için gece gündüz demeden, hep birlikte, el birliğiyle sizlere hizmetin en iyisini sunmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sabah seansında dereceye giren yüzücülere ödülleri verildi.

Şampiyona, yarın yapılacak yarışlarla sona erecek.

Yorumlar