"Üç büyükler"in divan kurulu başkanlarından centilmenlik mesajları

- Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük: "Spor sahalarında rakibiz ama müsabakalar bittikten sonra kardeşliğimiz bakidir" - Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk: "Birlik ve beraberlik içinde rakip ve dost olduğumuzu unutmadan umarım gelecek nesillere bu dostluğu, beraberliği emanet edebiliriz" - Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Bu yemeğin üç kulübün renklerine gönül veren sevdalılarına örnek olmasını diliyorum"

Google Haberlere Abone ol
"Üç büyükler"in divan kurulu başkanlarından centilmenlik mesajları


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın divan kurulu başkanları, centilmenlik mesajları verdi.

Sarı-lacivertli kulübün ev sahipliğinde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekte, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu ve Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy bir araya geldi.

Vefa Küçük, yemekten önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üç camianın kardeş olduğunu belirterek, şunları aktardı:

"Spor sahalarında rakibiz ama müsabakalar bittikten sonra kardeşliğimiz bakidir. Bugün bunu göstermek için üç değerli başkan bir aradayız. Galatasaray'a bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Lokomotiv Moskova maçında başarılar diliyorum. Kalbimiz ve gönlümüz bu akşam onlarla beraber. Beşiktaş Kulübünde iki gün önce yeni seçim oldu. Görevine devam eden Fikret Orman'a ve beraberindeki yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Bu güzel bir başlangıç. Bu geleneği inşallah daha sonra sırasıyla her iki başkanımızın davetiyle sürdürürüz. Bugün yemeği birlikte yiyeceğiz. Sonra ise yanımızdaki Galatasaray Kulübünün tesislerinde Eşref Başkanımızın davetiyle çay ve kahve içeceğiz."

Tevfik Yamantürk ise sözlerine Vefa Küçük'e teşekkür ederek başlayarak, "Bizden önceki başkanlar bu davetleri gelenek haline getirmişler. Ülkemizin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Birlik ve beraberlik içinde rakip ve dost olduğumuzu unutmadan umarım gelecek nesillere bu dostluğu, beraberliği emanet edebiliriz." ifadelerini kullandı.

Eşref Hamamcıoğlu da organizasyonun önemine dikkat çekerek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu zamanda buluştuk. Bu yemeğin üç kulübün renklerine gönül veren sevdalılarına örnek olmasını diliyorum. Tekrardan Vefa Küçük'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, organizasyonun devamının gelmesini dileyerek, "Sahada ve saha dışında birlik ve beraberliğin devam etmesi için sizin gibi büyük insanların bir araya gelmesi bizi umutlandırdı. İnşallah bundan sonra daha sık görüşürüz." değerlendirmesinde bulundu.



Yorumlar