TVF Başkanı Üstündağ'dan bayram mesajı

ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Başkan Üstündağ, TVF'nin internet sitesinden yayımladığı mesajında, sevgi, barış, dostluk, hoşgörü...

Google Haberlere Abone ol
TVF Başkanı Üstündağ'dan bayram mesajı


ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Üstündağ, TVF'nin internet sitesinden yayımladığı mesajında, sevgi, barış, dostluk, hoşgörü ve paylaşımın daha çok değer kazandığı Ramazan Bayramı arefesinde olduklarını hatırlattı.

Yaz dönemi boyunca, her kategoride milli takımların uluslararası arenada Türkiye'yi temsil edeceğine dikkati çeken Üstündağ, mesajında "Voleybolumuzu bugünlere taşıyan büyüklerimizin, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadrolarımızın, il temsilcileri ve hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarımızın, voleybolseverlerin, TVF çalışanlarının, ülkemiz ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dilerim." görüşlerine yer verdi.

Yorumlar