Türkoğlu ve Onan, engelli sporcuları ağırladı

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli...

Google Haberlere Abone ol
Türkoğlu ve Onan, engelli sporcuları ağırladı


İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli sporcuları ağırladı.

TBF'nin Zeytinburnu'ndaki merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Elig Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Spor Kulübü yetkilileri ve sporcuları katıldı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Federasyon olarak sosyal sorumluluğa çok önem veriyoruz. Açıkçası daha da önem vereceğiz. Üstümüze düşeni yapmaya hazırız. Amaç engelleri kaldırmak ve bu kardeşlerimize spor yaptırmak. Buna öncülük yapmak bizi mutlu eder. Ayrıca bizim de sunabileceğimiz etkinlikler olabilir. Oturup çalıştığımızda birbirimize yardımcı olabileceğimiz şeyler olabilir." diye konuştu.

Ömer Onan da engelli sporcuları topluma kazandırmak için federasyon olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve her zaman da desteğe hazır olduklarını söyledi.

Yorumlar