TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

- Yılın takımları seçilen Göztepe ve Altay'a ödülleri verildi

Google Haberlere Abone ol
TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu


İZMİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri organizasyonunda ödül töreni yapıldı.

TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, Yaşar Üniversitesinde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, gün boyunca süren İzmir Spor Tarihi Sempozyumunun heyecanlandıkları gibi çok güzel geçtiğini söyledi.

Altıncısını düzenledikleri TSYD Ege'de Yılın Spor Ödülleri'nde 2017'de başarılı olan sporcuları ödüllendirmeye çalıştıklarını, bu ödül töreninin yanında 3. Spor Gazeteciliği Yarışması'nda da dereceye girenlere ödüllerini takdim ettiklerini kaydetti.


- Ödüller


Geçen yıl play-off finallerini kazanarak Süper Lig'e çıkan Göztepe ve TFF 2. Lig'e yükselen Altay yılın takımları, Altay ile şampiyonluk kupasını kaldıran Cüneyt Biçer ile voleybolda Efeler Ligi'ne yükselme başarısını gösteren Kula Belediyespor'un antrenörü Mustafa Çayır yılın teknik direktörleri ödüllerini aldı.

Halka branşında yaptığı hareketi Uluslararası Cimnastik Federasyonu (FIG) tarafından "The Colak" ismiyle literatüre geçirilen İbrahim Çolak, 12 kez peş peşe Türkiye satranç şampiyonu olan Betül Cemre Yıldız, yüzmede dünya rekoru kıran özel sporcu İrem Öztekin'e, TSYD İzmir Özel Ödülleri takdim edildi.

Maç saatinde yapılan değişikliği unuttuğu için salona zamanında gelemeyen rakibi karşısında hükmen galip gelme hakkı varken, bunu tercih etmeyip rakibini bekleyen Gelişim Koleji Lise Basketbol Takımı'na fair play ödülü verildi.

Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven de İzmir sporuna katkı ödülünü aldı.


- 3. Spor Gazeteciliği Yarışması


3. Spor Gazeteciliği Yarışması'nda haber dalında Habertürk gazetesinde yayımlanan "Zübeyde Hanımın Kızları" başlıklı haberiyle Deniz Biricik, röportaj dalında "Poşetten Çıkan Kral" başlıklı eseriyle 9 Eylül gazetesinden Levent Arıöz, köşe yazısında "Kaderi de Yenmek" başlıklı yazısıyla Hürriyet gazetesinden Hasan Ercazip'e ödülleri veridi.

Yarışmada fotoğraf dalında Yeni Asır gazetesinden Görkem Türkyılmaz, sayfa düzeninde de aynı gazeteden Serkan Babat'a ödülleri takdim edildi.

Yorumlar