Milli boksörler, çalışmalarını bayramda da sürdürüyor

- Genç ve Yıldız Kız Milli Boks Takımları, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarına bayramda da devam ediyor - Yıldız Kız Milli Boks Takımı Antrenörü Çınar: "Herkes Ramazan Bayramı'nı memleketinde kutlarken biz antrenman yapıyoruz. Sporcularımız, bayrak ve vatan aşkıyla antrenmanlarını yapıyor"

Google Haberlere Abone ol
Milli boksörler, çalışmalarını bayramda da sürdürüyor


KASTAMONU (AA) - Genç ve Yıldız Kız Milli Boks Takımları, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 2 Temmuz'da başlayacak Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Ramazan Bayramı'nda da sürdürüyor.

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi'nde çalışmalarına devam eden 23 sporcu, bayramda da kampa ara vermedi.

Yıldız Kız Milli Boks Takımı Antrenörü Ahmet Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampta yıldızlar kategorisinde 13, gençlerde ise 10 sporcunun yer aldığını söyledi.

Bayramdan sonra şampiyona için Türkiye'den ayrılacaklarını belirten Çınar, "Herkes Ramazan Bayramı'nı memleketinde kutlarken biz antrenman yapıyoruz. Sporcularımız, bayrak ve vatan aşkıyla antrenmanlarını yapıyor. İnşallah bu çalışmaların neticesini Bulgaristan'da en iyi şekilde alacağız." diye konuştu.

Bayramın başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Çınar, "Tüm Türkiye'nin bayramını kutluyorum. Bulgaristan'da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Genç Kız Milli Boks Takımı Antrenörü İsa Daştan da Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Ramazan Bayramı'nda da sürdürdüklerini vurguladı.

Türkiye'ye madalya kazandırma hedeflerinin olduğuna değinen Daştan, "Bizim en büyük bayramımız Avrupa Şampiyonası'nda ülkemize madalyalar kazandırmak olacak. Bizim için en güzel bayram bu olacak." şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar