Maçın ardından

- Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: - "Hiçbir mazeretimiz yok. Maçı kazanmamız gerekiyordu" - Altay Teknik Direktörü Avcı: - "Benim adıma önemli olan, Gencer’in atılmasından itibaren uzatmalarla beraber 65 dakika oynayarak Boluspor gibi bir takımdan deplasmanda puan almamız"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından

BOLU (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında kendi sahasında oynadıkları Altay ile 0-0 berabere kalan Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kazanmaları gereken bir maçtan bir puanla ayrıldıklarını, hiçbir mazeretlerinin olmadığını belirtti.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında 3 puan alamadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Altay'ın 10 kişi kaldığı dakikadan itibaren 3 puan beklentisi oluştuğunu ancak rakip takımın çok iyi savunma yaptığını dile getiren Karafırtınalar, "Belki maç 11-11 olsaydı çok daha farklı bir oyun olabilirdi. Neticesinde hiçbir şekilde mazeretimiz yok. Maçı kazanmamız gerekiyordu." diye konuştu.

Karafırtınalar, maçı kazanacak pozisyonları bulduklarını hatta ikinci yarının tamamen kendilerinin üstünlüğü ile devam ettiğini kaydederek, "Bütün olumsuzluklara rağmen bizim skoru bulmamız gerekiyordu. Bulamadığımız için üzgünüm. Ama o pozisyonları en azından kaleye kadar getirdik. Gol atmakta sıkıntı yaşadık. Onları da çalışıp sonraki maçlarda gole çevireceğiz. Bugün seyircimiz olsa daha agresif oynayabilir baskıyı daha fazla kurabilirdik." diye konuştu.

Seyircisiz oynama cezasının bu maç ile sona erdiğini anımsatan Karafırtınalar, bundan sonra taraftarları ile birlikte daha güzel ve coşkulu bir Boluspor'u sahaya yansıtacaklarını söyledi.


- Avcı: "Doğru savunma yaptık"


Altay'ın teknik direktörü Mustafa Alper Avcı ise Bolu'ya geldikleri andan itibaren kendilerine oldukça yoğun ilgi gösteren Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ve teknik direktör Sait Karafırtınalar'a çok teşekkür ettiğini söyledi.

Boluspor gibi bir takıma karşı 10 kişi oynamanın çok önemli olduğuna değinen Avcı, şöyle konuştu:

"Taktiksel açıdan burada değerlendirecek çok şey var. Benim adıma önemli olan, Gencer’in atılmasından itibaren uzatmalarla beraber 65 dakika oynayarak Boluspor gibi bir takımdan deplasmanda puan almamız. Boluspor’un da pozisyonları vardı. Biz doğru savunma yaptık. Kendi adıma önemli bir puan aldık. İnşallah Giresun maçında da seyircimizle birlikte galip gelerek kafamızdaki planı devam ettirmek istiyoruz."


Yorumlar